≫ 

Stojke je pitao na ručku ko daje gol Zvezdi, rekao sam "ja ću": Pavlović bi da nastavi tradiciju

Štoperi su poslednjih godina bili kobni za crveno-bele

  • 10
El Fardu Ben, Strahinja Pavlović Foto: Marko Jovanović

Štoper Partizana Strahinja Pavlović nada se da će postići gol protiv Crvene zvezde u derbiju koji se igra u sredu uveče od 20 sati na stadionu u Humskoj.

- Imamo trening na kojem ćemo videti u kakvom smo stanju. Derbi je najvažniji meč u našem fudbalu i jedva čekamo meč - rekao je Pavlović na konferenciji pred meč.

On je istakao da poseban motiv ne mora da traži i podsetio da je derbi - derbi. Međutim, bio je konkretniji kada je reč o golovima koje su protiv Zvezde poslednjih godina davali štoperi crno-belih (Milenković u finalu Kupa 2017, Ostojić u finalu prošle godine).

- Naravno da bih voleo da nastavim tradiciju i da postignem gol. I sad i u finalu bih voleo, to bi bilo najbolje - rekao je Pavlović koji se po završetku sezone seli u novi klub Monako.

Za "zadatak" da da gol Zvezdi javio se i za klupskim ručkom, kada je Stojković pokrenuo pitanje.

- Na ručku je to bilo, Fića, Stojke i ja smo bili, Stojke je pitao ko će postići gol, ja sam podigao ruku i rekao "ja ću". To je bilo kroz šalu. Najvažnije je da bilo ko iz Partizana da gol.

Trener Milošević nije hteo da kaže novinarima, a da li je rekao Strahinji s kim će u paru igrati na derbiju?

- Ne znam da li ću ja da igram uopšte - nasmejao je sve komentarom. Usledilo je pitanje o stanju odbrane Partizana, koja je od Spartaka pre nekoliko dana primila tri gola.

161 Večiti derbi, FK Partizan, FK Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

- Svaka utakmica je nešto novo, u svakoj utakmici smo drugačiji, za sutra mislim da smo svi spremni i da će odbrana biti na nivou. Mislim da ako odbrana bude na visokom nivou da možemo mnogo da uradimo, nadam se da možemo da nastavimo taj trend i da sačuvamo mrežu - kaže Pavlović.

Video: Šta Partizan očekuje na prvom derbiju prosle korone?

Štoper crno-belih kaže da mu ne smeta izbor sudije Novaka Simovića za ovaj meč, iako je sa njim imao i neka, ne baš lepa iskustva.

- Svejedno je ko sudi, to je moje mišljenje. Prošli derbi kada nam je on sudio smo osvojili finale Kupa, a derbi pre toga sam dobio drugi žuti karton kada nisam bio zadovoljan, ali opet je nova utakmica, nadam se da neće biti problema - podvukao je Pavlović.

Video: Pavlović o Partizanu, derbiju, kako se nosio s ponudama velikih klubova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♦️🌟🌟🌟

    9. jun 2020 | 14:12

    Da li rucate zajedno sa Mustafom

  • Cile

    9. jun 2020 | 14:06

    Tako je Kalaba. Nastavi tradiciju Blekija, Ostoje. Može i mali Fića. Samo da Stojke ne brani ako može. Stevanovića umesto njega. Hvala Stojketu na svemu..

  • Vratiće se rode

    9. jun 2020 | 15:12

    Da, vratiće se rode a i pehar kupa Crvenoj Zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA