≫ 

Pogledajte kako je Deki Stanković reagovao na pitanje da li očekuje efikasnu pobedu protiv Partizana

Trener crveno-belih bio je raspoložen na konferenciji pred polufinale Kupa

  • 17

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je konferenciju za medije na kojoj je rekao da njegova ekipa potpuno spremna čeka večiti derbi.

- Pred Radnik smo malo pričali o derbiju, izneo sam šta mislim, imali smo priliku da se odmorimo i da polako spremamo utakmicu. Jedna lepa i prava utakmica u pravo vreme, za moje igrače i mene lično. Ovo je 200. derbi, jel tako? Al' ide vreme. Nema očekivanja pred derbi, moraš da uđeš u meč kao da je poslednji, jer derbi nosi svoja iznenađenja. Moraš da prirediš iznenađenje, a ja se nadam da ćemo ga mi prirediti.

Čime biste voleli da iznenadite, i da li ste bliži postavci sa jednim ili dva špica?

- Videćemo to što se tiče sastava, imam jednu ili dve dileme, ali više unutar terena. Čime možemo da ih iznenadimo, postavom. Imamo još jedan dan da sklopimo onako kako bismo mogli da izgledamo.

On je istakao da za ovakve utakmice radiš sve vreme da bi imao startnih 11, kako mentalno, tako i fizički.

- Mislim da moraš da nađeš tih pravih 11, radiš sve vreme i treniraš da sutra izvedeš najboljih 11, kako mentalno, tako i fizički, mislim da ću izvesti momke koji su 100 odsto spremni da odigraju derbi. Nema prvih 11, ima tim ima ekipa, svi pobeđujemo i gubimo. I onaj koji ne bude igrao mora da bude spreman. Svašta se dešava u 90 minuta, svako će mi trebati.

Novinari su predočili Stankoviću da se Zvezda nije proslavila u poslednjim utakmicama protiv Partizana, pa je upitan može li na ovom derbiju da slavi uz efikasnu igru i da nadoknadi loše igre u derbijima ranije.

- Ja sam realista u životu, biti efikasan na utakmici protiv Partizana, ne znam ko bi ti odgovorio da. Možda to priželjkuješ taj odgovor, ali ja sam realan. Cilj je da se prođe u finale, da li uz lepu, lepršavu igru, penale, naš cilj je da prođemo. Spremni smo za bilo koji scenario, 100 odsto spremni. Derbi nosi svoje čari, videćemo šta će nam ovaj doneti.

U kojoj liniji tima se dvoumite i ko sigurno neće igrati?

- Miljan sigurno neće igrati, nisam ga video zategnutog ovu nedelju. Šalim se. Znam ko će igrati u principu, ajde da ostavimo nešto i za sutra, da bude slatko, znam i ko neće ići na klupu, ko će ići na klupu, znamo sve. Ako imam jednu ili dve dvojbe, ne znam što bih iznosio, ajde da ostavimo da postavu pročitate sutra - zaključio je Dejan Stanković.

Podsetimo, polufinale Kupa između Zvezde i Partizana na programu je od 20.00 na stadionu Partizana. Pre toga u prvoj utakmici polufinala Čukarički dočekuje Vojvodinu na Banovom Brdu.

U polufinalu se igra jedna utakmica, a ukoliko ne bude pobednika posle 90 minuta, izvodiće se penali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    9. jun 2020 | 15:45

    Sad ih treba zgaziti,od starta jako najjace...za klasu smo bolji,napuniti Mustafuuu...

  • Goran F

    9. jun 2020 | 15:55

    Deki odvalio bre ove grobarčiće vidiš da nemaju neku ekipu ....lagano 3:0 za Zvezdu 🏆👋

  • delija

    9. jun 2020 | 16:14

    Zgazi gi sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA