≫ 

Saznajemo! Novak Đoković dolazi na večiti derbi, prvi put će biti na stadionu Partizana

Najbolji teniser sveta ima rezervisano mesto u loži u Humskoj

  • 19
Derbi, Novak Djokovic Foto ilustracija: Telegraf/MN Press/Nikola Tomić

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trebalo bi da bude gost večitog derbija, saznaje Telegraf!

Kako naš portal saznaje, za Novaka je spremno nekoliko mesta u centralnoj loži stadiona u Humskoj i očekuje se da on prisustvuje večitom derbiju koji je na programu od 20.00!

Ipak, uvek postoji šansa da Novak promeni planove u poslednji čas, što se dešavalo nekoliko puta. Naročito što Novak ima mnogo obaveza oko organizacije Adria Tour-a, mnoge sastanke, a očekuje se i nevreme koje bi moglo da mu promeni planove.

Podsetimo, Novak ne krije da je veliki navijač Crvene zvezde, dok su neke njegove kolege iz Dejvis kup reprezentacije pristalice Partizana.

Tako je nekoliko puta Novak već prisustvovao večitom derbiju u košarci, ali nikada do sada, od kako je postao planetarno poznat, nije išao na fudbalski večiti derbi.

Đoković je bio nekoliko puta na utakmicama Crvene zvezde na Marakani, na nekoliko evropskih utakmicama, ali i na prvenstvenim mečevima poput Radnika iz Surdulice.

On nema problema sa tim da dođe na stadion Partizana, uvažava ovaj klub i nikada nije ružnu reč rekao o crno-belima, čak i onda kada su ga svojevremeno navijači Partizana neprimereno prozivali tokom košarkaškog derbija.

Svojevremeno je Đoković i u ranom periodu svoje karijere i trenirao u Teniskom klubu Partizan, a dugogodišnji predsednik ovog kluba, koji je nedavno preminuo od posledica srčanog udara Dušan Grujić, planirao je i da budući teniski stadion u Humskoj ponese ime po Novaku Đokoviću.

Podsetimo, meč je na programu od 20.00, a Telegraf će imati nekoliko reportera na licu mesta, koji će vas iz minuta u minut obaveštavati o svim detaljima.

Video: Pogledajte kako je Novak Đoković pevao Vidovdan na Zvezdinoj utakmici u košarci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    10. jun 2020 | 16:23

    Grobar sam. Ali ni slucajno da se ne zvizdi novaku. Nek je cigan/zvezdas/delija ali je srbin.

  • Mrak

    10. jun 2020 | 16:45

    On je trenirao tenis u Humskoj....tesko da je prvi put na stadionu....

  • Laki

    10. jun 2020 | 16:41

    Pa i nije prvi put, da se ne lažemo... Dok je bio član Teniskog kluba Partizan, čije su prostorije na stadionu, više puta je dolazio tamo i išao na utakmice fudbalera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA