≫ 

Berluskoni pravi moćan tim za Seriju B, hoće Kaku, Zlatana i Balotelija

Legendarni Italijan ima velike ambicije za ovo leto

  • 0
Vladimir Putin Silvio Berluskoni Italija Rim Ozbiljne ambicije: Berluskoni i Putin; Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji predsednik i vlasnik Milana Silvio Berluskoni želi da napravi moćan tim za sledeću sezonu i napadne plasman u Seriju A.

Njegova Monca je sezonu prekinutu zbog pandemije korona virusa završila na vrhu Serije C, što joj je donelo automatski plasman među drugoligaše, a ambiciozni predsednik koji radi u tandemu sa Adrijanom Galijanijem želi da ojača ekipu za pohod u Seriju A.

Berluskoni je bez skrivanja obelodanio da želi da pojača ekipu svetskim zvezdama i to Zlatanom Ibrahimovićem i Kakom.

- To su bile naše realne mete za normalnu sezonu koju je prekinula korona. Morali smo da odustanemo, ali nikad se ne zna - raspalio je maštu navijača Monce Berluskoni.

Monca je pregovarala sa Zlatanom i tokom zimskog prelazog roka kada je izabrao Milan, dok Kaka još nije zvanično otišao u penziju iako nije igrao fudbal od 2017. godine kada se rastao sa Orlandom.

- Razmišljamo o dovođenju petorice ili šestorice novih fudbalera. Vrlo sam optimističan da možemo da osvojimo Seriju B - poručio je Berluskoni.

Legendarni biznismen nije razmišljao o Mariju Baloteliju, ali posle informacije da je Super Mario dobio otkaz u Breši i njegovo dovođenje u Moncu je označeno kao prioritet u letnjem prelaznom roku.

Video: Lalatović u transu proslavio gol Čovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA