Obećali smo Deki i ja da će "pucati" na terenu: Milošević otkrio šta je rekao Stankoviću posle meča

Crno-beli su bili bolji za taj jedan gol

  • 1

Trener Partizana Savo Milošević kaže da je njegova ekipa profesionalnim pristupom tokom celog meča protiv Crvene zvezde odigrala tako da je na kraju zaslužila pobedu.

Crno-beli su u polufinalu Kupa Srbije slavili pogotkom Bibrasa Natha u 58. minutu, a posle lepe finte i asistencije Umara Sadika, koji je driblingom pre dodavanja "zalomio" Miloša Degeneka.

- U poređenju sa derbijem na Marakani koji jeste bio takav kakvim ste ga opisali (težak za gledanje), ovaj je bio zanimljiviji i sa naše i sa Zvezdine strane.

Video: Partizan poveo golom Natha posle sjajnog prodora Sadika

- Mislim da smo zaslužili pobedu. Momci su odigrali maksimalno profesionalno 90 minuta. Znali smo da će biti teška borba sve vreme, čestitke mojim momcima i igračima Zvezde - prokomentarisao je Milošević za Arenu sport.

Tokom nešto više od 100 minuta meča uključujući i nadoknadu vremena, bilo je tu ozbiljnih duela, ali i nekih lepih poteza, uglavnom u režiji raspoloženog Sadika koji je izveo nekolicinu atraktivnih driblinga.

- Jeste "pucalo" na terenu, to smo obećali i Deki i ja, ali je sve bilo u granicama fer-pleja. Važnost utakmice je bila takva. Drago mi je da smo mi pobedili. Da je Zvezda to uradila čestitao bih Dekiju - dodao je trener crno-belih.

Video: Dejan Stanković se izvinjavao navijačima posle poraza od Partizana

Otkrio je i šta je posle meča rekao Stankoviću. Trener Zvezde je po završetku meča poručio da će biti vremena za analizu, sada kada cilj dupla kruna nije ostvaren.

- Rekao sam mu (Dekiju) posle utakmice da su porazi i pobede sastavni deo. Ovaj put se ja radujem i drago mi je, ali to je sve danas izgledalo dosta dobro. Ima nažalost još jedna stvar koja nije dobra, a to je da nismo osvojili trofej - istakao je Milošević.

Video: Natho srećan zbog plasmana u finale i prvog pogotka u večitom derbiju

Drugi finalista je ekipa Vojvodine koja je slavila na gostovanju Čukaričkom na Banovom Brdu sa 1:0 pogotkom Nemanje Čovića, tako da će crno-beli na još jedne crveno-bele u borbi za trofej.

- Da, navikli smo se na boje, valjda će biti ok. Šalu na stranu Vojvodina je treća najveća ekipa u Srbiji, tradicionalno jedan klub koji izuzetno poštujem i volim. Biće teško i finale kao i polufinale. S obzirom na to da smo ovo danas prošli verujem da i tada možemo da izađemo kao pobednici. Ima dosta do toga - zaključio je Milošević.

Video: Stanković: Pošteno smo radili da dođemo do cilja, ali nismo uspeli; Odlučio je netačno dodavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA