≫ 

Zdjelar: Šta više da pričamo, tri derbija nismo primili gol, bolji smo od Zvezde

Vezni fudbaler Partizana kaže da je njegov tim i ovom pobedom potvrdio dominaciju nad večitim rivalom

  • 69
saša zdjelar Foto: MN Press

Saša Zdjelar je u tandemu sa Aleksandrom Šćekićem bio deo armiranog betona kroz koji nije bilo šansi da prođe jedna akcija Zvezde, otud i konačan ishod ponovo u korist crno-belih, a ova pobeda ima posebnu težinu - ostvaren je plasman u finale Kupa.     

- Zadovoljni smo pobedom. Odradili smo maksimalno, bili disciiplinovani, ostaje još jedna utakmica u finalu, međutim, moramo prvo da mislimo na Čukarički. Moj tim je pokazao da je bolji, odigrali smo fenomenalno, Šćekić i ja smo u tridesetom minutu imali kartone, nije bilo lako da privedemo meč kraju, ali smo zasluženo pobedili - kaže Zdjelar.

Minus 14 u šampionatu sada se čini prevelikim, ali ne želi Zdjelar da produbljuje priču zbog čega je Partizan u tolikom zaostatku.

- Sigurno nas boli, ali ima mnogo stvari o kojima možemo, ali ne želim da razgovaramo. Za ove dve i po godine koliko sam u klubu pokazali smo im ko smo i šta smo. Čim naši golmani na tri derbija nisu porimili gol, a da nam ni jednom nisu ni šutnuli u okvir, govori da nema šta više da pričamo o tome.

Sukob sa Gobeljićem?

- Sve ostaje na terenu, pozdravili smo se posle utakmice, idemo dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    11. jun 2020 | 08:05

    Čestitam ja tebi na pobjedi. Živ i zdrav bio. Ali i vi i oni nemate blage veze. Niste igrali 30 minuta efektivno, samo se svađate, psuje te, izležavate. Pola bi vas, i jednih i drugih, dobilo crvene kartone. Dva pasa ne može niko sastaviti. Da ne štimate i jedni i drugi, ponosali bi se sa radnikom i indjijom. Ti si Zdjelar više puta opsovao majku nekome, nego što si dirnuo loptu. Tako mislim i za neke iz Zvezde.

  • Ccc

    11. jun 2020 | 08:08

    Jesto to pricali i kad vas Zvezda peglala 3 derbija za redom na celu sa Lukom Milivojevicem (2:0,2:0 i 1:0),dakle te godine 5:0 gol razlika a Zvezda ni blizu titule nije bila !

  • Ssss

    11. jun 2020 | 08:31

    Da ste bolji, uzeli bi ste titulu! Ali mpram priznati da se u derbijima bolje snalazite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA