Umalo haos iza gola kod Juga: Degenek i Borjan se izvinjavali zbog baklje, a onda su gađani loptom

Tenzija je bila na maksimumu

  • 10

Buran derbi odigrali su Partizan i Crvena zvezda u polufinalu Kupa. Bilo je i mnogo tenzije na samom terenu, kao što je to gotovo i uvek slučaj.

U jednom momentu umalo nije došlo do opšte tuče igrača, Ivanić je u jednom momentu pogođen tvrdim predmetom od strane Grobara, dok su Delije bakljom umalo pogodile Vladimira Stojkovića dok mu se ukazivala pomoć.

Mnogo baklji uletelo je na teren sa obe strane terena, a jedna je umalo napravila haos na samom terenu, kada je Miloš Degenek, tragičar meča, želeo da skloni baklju sa igrališta.

On je baklju bacio snažno ka atletskoj stazi podno juga, a ona je proletela pored glava nekoliko fotoreportera i Partizanovih prijatelja kluba.

Usledilo je komešanje iza gola i nezadovoljstvo fotoreportera i Partizanovih prijatelja kluba. Degenek se momentalno izvnio i istakao da nije imao nameru da bilo koga pogodi, a izvinjavao se i kapiten Milan Borjan.

Ipak, usled nezadovoljstva kod ljudi koji su umalo pogođeni, neko iz gomile je loptom gađao Borjana i Degeneka, ali su oni bili daleko od tog mesta i nije bilo moguće pogoditi ih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    11. jun 2020 | 13:07

    On je kriv sto je izbacio baklju a nisu krivi oni sto su je ubacili... zemljo Srbijo...

  • Realan

    11. jun 2020 | 14:23

    Nije ovo bio nikakav derbi nego bruka i sramota Srpskog fudbala. Ono noje ličilo na utakmicu nego na obično 'krljanje'. Niko nije gledao loptu nego kako da osakati protivničkog igrača. Potpuno nebitno ko je prednjačio u tome. Divim se sudiji što je uspeo kako tako da dovede onaj cirkus do kraja. Postaju realne priče o nameštanjima rezultata i svim prlavštinama što već dugo prate naš fudbal i ne znam šta tu bilo ko ima da slavi.

  • zoki mrcajevci

    11. jun 2020 | 13:54

    Samo u srbiji ima da igrac nosi baklju na utakmici. U normalnim zemljama bi bio dozivotno kaznjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA