Kako je kapitenska traka završila na ruci Pavlovića: Sjajan gest saigrača za oproštaj od Partizana

Mladi fudbaler u završnici meča dobio priliku da se kao lider tima oprosti od derbija, možda čak i od Humske

  • 3
Bojan Ostojić, FK Partizan Foto: partizan.rs

Poslednji večiti derbi u dresu Partizana Strahinja Pavlović je okončao sa – kapitenskom trakom na ruci. Nije bilo planirano, bila je to čista improvizacija njegovih saigrača, tačnije Bojana Ostojića, ali i trenera Sava Miloševića, koji je “aminovao” ideju i na taj način mladom fudbaleru upriličio nezaboravan oproštaj od kluba u kome je praktično odrastao.

Naime, sve se dogodilo u 80. minutu kada se povredio kapiten ekipe Vladimir Stojković, usled čega je morao da napusti teren. Pri izlasku, Stojković je dodao traku do Nemanje Miletića i rekao mu da je stavi na ruku Bojana Ostojića.

Ipak, iskusni fudbaler je želeo da Strahinja Pavlović svoj oproštajni derbi, uz pobedu i “grobare”, završi i sa kapitenskom trakom na ruci i na taj način se na simboličan način verovatno oprosti od Humske.

Podsetimo, crno-beli u narednom kolu igraju protiv Čukaričkog na svom terenu, ali je veliko pitanje da li će Pavlović biti u sastavu. Pogotovo što je u prvenstvu sve rešeno i ostalo je samo finale Kupa.

Zato je Ostojić preuzeo traku, ali je nije stavio na ruku, već je otišao do klupe i, po komandnoj odgovornosti, upitao trenera Miloševića da li može da prosledi “traku” Pavloviću, pa je dobio odgovor da ima odrešene ruke da slobodno sam odluči o tome.

Bojan Ostojić, FK Partizan Foto: partizan.rs

Iskusni defanzivac se vratio na svoju poziciju i odmah uručio kapitensku traku Pavloviću, koji je u minulih godinu dana stasao u najboljeg defanzivca lige, a pride je milionskim transferom u Monako potpuno preokrenuo finansijsku sliku Partizana, obezbeđujući stabilnost i funkcionisanje bez ikakvih problema.

Pavlović je, inače, u obavezi da se 1. jula javi u francuski klub, kada započinje novo poglavlje karijeri.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. jun 2020 | 16:35

    Jesam zvezdas ali Ostoja veliki gospodin

  • Mali

    11. jun 2020 | 16:26

    Pavlovic je zverina od igraca, sta je samo sinoc uradio napadacima u pokusaju male zvezdanice, videli se nisu a svaki duel sa njima je superiorno dobio. Steta sto ga je Partizan prodao jer sad tvrdim da bi mogli blizu 20 milki da ga prodaju.

  • Milan

    11. jun 2020 | 16:40

    Zato sto se najbolje valjao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA