Crnogorac pred novim transferom: Bivši trener Partizana spremio 3,5 miliona evra za Stevana Jovetića

Monako spreman da proda ofanzivnog fudbalera

  • 1
Stevan Jovetić Foto: Guliver/Thananuwat Srirasant/Getty Images for ICC

Lokomotiva iz Moskve i njen novi trener Marko Nikolić više su nego ozbiljni u nameri da u glavni grad Rusije dovedu Stevana Jovetića.

Prema pisanju ruskog portala Sport ekspres, Moskovljani su uputili zvaničnu ponudu Jovetiću, a spemni su da izdvoje čak 3,5 miliona evra na godišnjem nivou na ime plate u naredne tri sezone.

Podsećanja radi, Monako je ostao bez mesta u Evropi, s obzirom na to da je šampionat Francuske prekinut usled pandemije korona virusa.

Ekipa iz Kneževine je napravila transfer listu, na kojoj nije bilo reprezentativca Crne Gore, ali s obzirom na veliko interesovanje Lokomotive koja će se u nastavku šampionata Rusije boriti za mesto u Ligi šampiona, jasno je da realizacija transfera nije nerealna.

Crnogorac nije jedini na listi želja Moskovljana. Marko Nikolić i Lokomotiva žele da angažuju i hrvatskog internacionalca Milana Badelja (31), fudbalera Lacija na pozajmici u Fiorentini.

Video: Tropski bar, pivo mi daj: Novak zapevao sa drugarima stari hit na Dorćolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avangarda

    12. jun 2020 | 07:32

    Prodati Sadika za 15-20 miliona i kupiti Jovetu da kidaaa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA