≫ 

Ko je sve bio u loži u Humskoj i kako je izgledao raspored sedenja na večitom derbiju?

Pored uobičajenih članova uprave, bilo je još nekoliko lica koja su nam zapala za oko

  • 8
Poznate licnosti u lozi Partizana Ko je sve bio u loži na večitom derbiju; Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Marko Jovanović

Večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije doneo je mnogo uzbuđenja, neizvesnosti i na kraju pobedu Partizana nad Zvezdom, koja je crno-belima donela plasman u finale Kupa.

Telegraf je kao što ste i navikli, i na ovom derbiju otišao korak dalje i doneo vam neke detalje i pet stvari koje niste mogli da vidite na TV-u. Dve su bile vezane za centralnu ložu i dešavanja u njoj, pa je tako zabeleženo da je delegacija Zvezde napustila stadion pre nego što je odsviran kraj, a snimili smo i momenat kako su čelnici Partizana proslavili i kako su reagovali bivši i sadašnji predsednik FSS-a, Tomislav Karadžić i Slaviša Kokeza.

Centralna loža je uvek zanimljiva stvar na večitom derbiju, pa smo se fokusirali i ko je sve bio od poznatih lica u loži Humske.

Zanimljiv je bio i raspored sedenja. U centralnom delu bilia su rezervisana mesta za čelnike FSS-a, i tu su sedeli Slaviša Kokeza, Tomislav Karadžić i Marko Pantelić. Sa jedne strane bila je delegacija Partizana, a sa druge Zvezde.

Centralno je u Partizanovom delu bio predsednik Milorad Vučelić, zatim su levo od njega bili redom: Miloš Vazura, Vladimir Vuletić i Branko Ružić, istaknuti član SPS-a, veliki navijač Partizana i nekadašnji član uprave kluba u kojem je bio do 2013. godine.

U Zvezdonom delu centralno je bio Svetozar Mijailović, zatim sportski direktor Mitar Mrkela, a potom generalni direktor Zvezdan Terzić, dok je pored njega bio predsednik Grafičara Slobodan Govedarica.

Tik iznad Partizanove uprave bio je i voditelj Partizanove televizije Željko Pantić, a uočili smo nekoliko redova dalje i vaterpolistu Filipa Filipovića.

Video: Pogledajte kako je delegacija Zvezde napustila Humsku pre kraja derbija

Video: Reakcija uprave Partizana, Toleta i Kokeze na kraju derbija

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa večeras od 21.00.  Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a dvojka na Milan, koji dolazi bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA