≫ 

Najmlađi debitant Superlige postao je i treći najmlađi strelac

Napadač Voždovca Dragan Stoisavljevi dao je gol sa 16 godina, 6 meseci i 19 dana

  • 1
Dragan Stoisavljević Printskrin: Instagram/Superliga Srbija

Dragan Stoisavljević predstavio se široj fudbalskoj javnosti novembra 2019. godine kada je u meču između Crvene Zvezde i Voždovca zaigrao od početka utakmice i postao najmlađi debitant u istoriji Superlige Srbije sa navršenih 16 godina i pet dana.

Nekoliko meseci kasnije, napadač Voždovca je golom protiv Rada postao i treći najmlađi strelac u Superligi. Ušao je u igru na polovini drugog poluvremena i nakon samo 10 minuta igre postigao drugi pogodak na meču.

>>> U Turskoj se vodi jedna od najzanimljivijih šampionskih trka u Evropi, pred nastavak prvenstva Trabzon i Bašakšehir imali su po 53 boda, Galatasaraj 50, Sivas 49… A Bašakšehir danas (17.30) čeka Alanju i mora da pobedi. Kvota na keca je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bašakšehir - Alanja.

Debitantski pogodak Stoisavljević je postigao sa 16 godina, 6 meseci i 19 dana u seniorskoj konkurenciji, ali je ostao iza iza Dušana Vlahovića (16 godina i tri meseca) i Luke Jovića (16 godina, pet meseci i 5 dana)!

- Šta drugo mogu da kažem osim da sam presrećan zbog pogotka. Konačno sam "probio led" i u seniorskoj konkurenciji i nadam se da je ovo samo početak i prvi gol od mnogih koji će tek doći u budućnosti - želja je mladog Stoisavljevića.

Njegov gol možete videti od 2.33 u videu ispod:

Video: Voždovac nadigrao Rad na Banjici, Hajdin strelac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran F

    13. jun 2020 | 10:59

    Bravo momčino ,sad i grobarima uvali bar dva.Delija Goran 1972 ⚽👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA