≫ 

Nisu samo Sadik i Stevanović na ceni: Milošević otkrio za koje igrače Partizan ima ponude

Stranci i klinci su u izlogu evropskih klubova, priznaje trener crno-belih

  • 10
Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Savo Milošević gostovao je u Jutarnjem programu televizije "Prva" u kom je govorio o prethodnom večitom derbiju u polufinalu Kupa.

Milošević se tom prilikom dotakao i prelaznog roka i otkrio za koga crno-beli trenutno imaju ponude, uz napadača Umara Sadika.

- Nije Sadik jedini igrač za kog imamo ponude. I pre derbija smo imali ponude. Nama je ovaj derbi dosta dobro došao, jer je Evropa gledala meč i videla pravi kvalitet mojih igrača. Nećemo imati problem kada je u pitanju prodaja, moramo da budemo pametni. Ako se desi da prodamo nekoga, to će biti jedan igrač kako bi imali finansijski mir. Ali ako neko ode, doći će adekvatna zamena - rekao je Milošević i dodao:

- Imamo ponude za Sumu i Asana, što malo ljudi zna. Svi naši stranci i klinci su na dobrim cenama. Mi smo trenutno u situaciji kada smo uspeli da izađemo na "zelenu granu" i ne moramo po svaku cenu da prodajemo. Prelazni rok traje do 1. oktobra i imamo dovoljno vremena da razmislimo šta je najbolje.

Milošević je istakao da ga niko nije zvao od evropskih klubova i da je koncentrisan samo za Partizan, a zatim se osvrnuo i na derbi.

- Nisam imao prilike da kažem na konferenciji da je ova utakmica bila dosta dobra i kvalitetna. Mi smo iznad evropskih mečeva istrčali ovu utakmicu, Zvezda je u velikom meri odgovorila. Nije bilo puno golova, ali nije bila ni zatvorena utakmica. Mi smo po logici više napadali, jer imamo ofanzivniju ekipu i igrali smo na našem terenu. A ako želite da igrate ofanzivno, onda morate da dovedete profil igrača koji imaju ofanzivne karakteristike i tako razmnišljaju. Da imaju brzinu, hitrinu i eksplozivnost - rekao je Milošević.

Trener crno-belih je potvrdio i to da je Partizan ove sezone bio mnogo bolji na velikim nego na malim utakmicama.

- Jedna od najvećih boljki o kojoj razmišljamo i koju pokušavamo da rešimo. Mislim da ćemo biti u prilici da malo bolje reagujemo. Prošle godine osnovni problem je bio mali fond igrača i dolazilo je do umora. Može da se kaže i delom da je motivacija.

- Ako znate da igrate sa Junajtedom za tri dana, momci retko nađu motivaciju. A opet, svi su hteli da se dokažu protiv Partizana koji je igrao dobro u Evropi. To što godinu dana igramo na nož, to nas je učinilo dobrom ekipom i rasli smo - jasan je Milošević.

U nastavku pogledajte i gol Partizana koji je rešio derbi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš🏁

    13. jun 2020 | 12:31

    Skači, igraj, napadaj i kod kuće i na strani!

  • Sale

    13. jun 2020 | 12:52

    Šta je osvojeno koliko bodova od prvog u oktobru se več gubi titula čemu euforija

  • Rade

    13. jun 2020 | 14:50

    Sa ovim timom nikada nećemo biti prvaci Srbije! Savo veze ti nemaš čim vraćate N. Nikolić, D. Pantića. Alo, bre! Oni su jeftini i nikakvi igrači. Prodajte Sadika i ovoh nekoliko polutana ako treba za dobre pare i Stevanovića i napravite dobru ekipu sa ovim zezenjem i vraćanjem nekih polu igrača nema 'Leba. Mislim da Grobari treba da uzmu G motke u ruke i da vas rastetaju upropastili ste i pokrali Partizan trebalo bi i Policija da odradi svoj pos'o.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA