≫ 

Odlučeno! Evo gde Stefan Savić nastavlja karijeru od jeseni

Crnogorac doneo odluku

  • 5
Fudbal atletiko Liverpul I dalje u istom timu: Savić i Oblak; Foto: Tanjug/AP

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić godinama važi za jednog od najtraženijih štopera na svetu.

Kao simbol Atletikovog "čolizma" nekadašnji provotimac BSK Borče i Partizana je izgradio reputaciju na top nivou, pa se u svakom prelaznom roku spominje kao pojačanje nekog velikog tima.

Nedavno se dovodio u vezu sa Juventusom, Totenhemom, kao i Mančester junajtedom (mada Crveni đavoli imaju kompletiranu odbranu), međutim momak iz Mojkovca nema dilemu gde će nastaviti karijeru.

Crnogorski štoper je potvrdio da definitivno ostaje u Madridu.

- Ništa ne znam o tome, niti pridajem značaj pričama o novom klubu. Za pet godina koliko sam u Španiji, mediji su me mnogo puta “selili” iz kluba. Imam ugovor na još tri godine sa Atletikom, srećan sam ovde i ostajem, nemam ni najmanju dilemu - rekao je Savić španskim medijima.

Video: Znoji se Nole pored seksi Lole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa D

    13. jun 2020 | 14:26

    Igrac za kojeg Partizan duguje BSK Borci 50% transfera u MC,10.000.000€ je bio transfer,ali Borcanci do dana danasnjeg ni eurocent dobili nisu...Niko o tome ni slovo da napise!!!

  • Mrcke

    13. jun 2020 | 15:55

    Vrhunski igrac, stabilan, cvrst u duelu i zna sa loptom. A za Borcu je istina, ali naravno Tole i Kokeza stopiraju pisanja o tome. Ali nije nicija do zore, pa nece ni njihova, kad tad ce se morati privatizovati klubovi, pa kad onda ispliva na povrsinu smece, talog i mulj!

  • W

    13. jun 2020 | 15:23

    FC Mojkovac! Džaba Madrid! Nato promoter!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA