≫ 

Kruševac video superligašku pobedu posle 188 dana, i gol sa 35 metara

Spremo rešio pobednika pod Bagdalom

  • 0
napredak gol

Foto :Arena sport

Napredak je konačno krenuo napred. Kruševljani su napokon, prvi put od sredine februara, ako ćemo preciznije - posle 188 dana, upisao pobedu u Superligi, skinuli sa sebe oreol gubitnika.

Pod Bagdalom je "pala" lučanska Mladost, i to golom Milana Sprema, koji je hicem sa tridesetak metara prevario golmana Lučanaca. Bio je dovoljno spretan, ali i više od svega srećan da ta lopta završi u mreži pošto je prethodno pogodila jednog igrača "u zidu" gostujućeg tima, promenila pravac, dovoljno da za "jedinicu" Mladosti ostane neuhvatljiva.

Bio je to i ključni trenutak utakmice - za prvu pobedu Napretka posle osam utakmica.

Definitivno će Kruševljani morati da porade na efikasnosti, u pomenutih osma "praznih" kola nije bilo utakmice u kojoj su dali više od jednog gola, a praksa nije izneverena ni ovog puta, uz bitnu razliku da im je ovaj put jedan gol bio dovoljan za tri boda.

Ostavili su igrači domaćeg tiam i generalno bolji utisak, videla se veća rešenost da izgaraju do pobede protiv pomalo nezainteresovanih Lučanaca, kojima je ovo bio treći poraz u četiri meča od "restarta" sezone.

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa utakmice koja je odigrana u Šapcu između Mačve i Spartaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA