≫ 

Linglong čarolije u Surdulici: Šest golova, bravura Đorđevića, čudan kiks golmana Nišlija

Svega je bilo u duelu Radnika i niškog Radničkog, na kraju trijumf gostiju 4:2

  • 3
radnik - radnički Foto: Arena sport

Niški Radnički savladao je Radnik u Surdulici rezultatom 4:2, u meču koji je, kao i 99 posto superligaških utakmica od nastavka sezone, bio lišen takmičarskog karaktera, te se igralo samo sa prestiž. Igralo se ležerno, na gol više, otud i pregršt lepih akcija, poteza, driblinga, i ono najvažnije - golova.

Goleadu je otvorio najlepšim potezom utakmice Đorđević - pogodio je dalji ugao gola Radničkog iz kontra smera, izmamio aplauze navijača u Surdulici.

Nastavak je doneo odgovor Radničkog, mada je Radnik propustio "zicer" na 1:0, kada je Makarić promašio u duelu "jedan na jedan" sa Borivojem Ristićem.

Kazna je stigla preko prvog golgetera Radničkog Stefana Mihajlovića, pogodio je za egal na asistenciju Čumića, a onda je Kostić autogolom u 71. minutu "preokrenuo" rezultat.

Radnik je vratio rezultatsku neizvesnost u meč posle kiksa Borivoja Ristića, čudna je bila reakcija golmana Nišlija prilikom pokušaja da doda loptu saigraču ispred sebe, a imao je levo potpuno samog bolje pozicioniranog beka.

Igrač Radnika je "namirisao" priliku, "presekao" pas, a Makarić se najbolje snašao za 2:2 i nastavak goleade u Surdulici.

Radnički u svojim redovima ima dva igrača u vrhunskoj formi, i oba su doprinela da Nišlije, ipak, odnesu ceo plen kući: Mihajlović je vratio vođstvo 13. golom u sezoni, a sjajni Čumić je četiri minuta kasnije stavio tačku na zanimljiv surdulički duel južnjaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brajan

    13. jun 2020 | 23:41

    Kako se lepo igra fudbal u srbiji cim se ne igraju bratsko kumovske utakmice...posle odluke da nema ispadanja svi igraju kako znaju i umeju a moramo priznati da znaju

  • Miki 90

    13. jun 2020 | 23:54

    Braca Toncev,pametnom dosta ;)

  • Dexmil

    13. jun 2020 | 22:55

    Sve je namesteno! Na dve utakmice Radnickog palo je 13 golova! Neko je opasnu lovu obrnuo na tim mecevima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA