≫ 

Moćna Barsa na Balearima, gol i asistencije Mesija: Obezbeđenje lovilo uljeza u meču bez navijača!

Katalonci u laganom ritmu došli do prvih bodova posle "restarta" Primere, meč nakratko prekinut zbog upada mladića koji je želeo da se slika sa Mesijem

  • 1
navijač na terenu Foto: Tanjug/Ap

Krenuli su i fudbaleri Barselone. Prva stanica Mesija i družine nakon nastavka sezone bili su Baleari gde su Katalonci upisali rutinsku pobedu od 4:0, uz detalj koji nema mnogo veze sa potezima i golovima. Dogodio se mali incident u režiji jednog navijača, koji je uspeo - niko ne zna kako - da probije sve sigurnosne prstenove na stadionu i utrči na teren gde je želeo da se slika sa Lionelom Mesijem.

Pomenuti "uljez" je na sebi imao dres Argentine sa brojem deset, jasno je ko mu je bio "meta", međutim pripadnici redarske službe su ga preduhitrili i uhvatili pre nego što je stigao do Argentinca.

Španski mediji su u čudu posle ovakvog organizacionog kiksa Majorke, pitaju se kako je moguće da uprkos najstrožim merama zabrane dolaska navijača na tribine i silnih restrikcija, jedan navijač nasamari čittav bezbednosni sistem.

navijač na terenu Foto: Tanjug/Ap

Pogledajte kako je ovaj momak iznenadio obezbeđenje i upao na teren.

Elem, osim ovog momka, utakmicu je obeležio i njegov idol Mesi, sa dve asistencije i golom u smirja utakmice, za tačku na trijumf i potvrdu prvog mesta na tabeli, pet bodova ispred Reala.

Prvi gol delo je Vidala, koji je lepo odreagovao na dodavanje Albe, posle čega je sve što se dešavalo na terenu bila stvar rutine po Katalonce.

Na 2:0 povisio je Danac Martin Brajtvajt, zimsko pojačanje Barse, na dodavanje Mesija glavom, da bi Alba svoju dobru igru krunisao trećim golom, za potpuni slom ostrvljana.

Tačku na goleadu stavio je Mesi, bio je to njegov 20. gol ove sezone, kojim se učvrstio na čelu liste strelaca.

Video: Mesi i ekipa ponovo na treningu: Ovo je vozni park fudbalera Barselone, vredan nekoliko miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA