≫ 

Ne damo 100 miliona evra za igrača: PSŽ poslao Laciju poruku, "Sveci" hoće da "ubiju" cenu Sergeju

Sergej možda i ode, ali ne u Pariz?

  • 2
Sergej Milinković Savić Foto: Tanjug/AP

Direktor Pari Sen Žermena Leonardo rekao je da taj klub neće imati velikih transfera u predstojećem prelaznom roku i time ugasio spekulacije da će taj klub kupiti Sergeja Milinković-Savića.

Mediji su o tome pisali već neko vreme, pariski klub je navodno bio "zagrejan", ali je Leonardo istakao da ne očekuje transfere od 100 miliona na leto.

- Ono što se desilo je pogodilo celu planetu i osetiće se i na tržištu igrača. Finansije klubova su takođe pogođene i to uključuje i nas. Ljudi kažu da smo izgubili oko 200 miliona. Da, verovatno je da je toliko ili bar blizu te sume - rekao je Leonardo za Le žurnal di Dimanš.

Za sada nije jasno da li ovim potezom Leonardo i Pari Sen Žermen samo pokušavaju da smanje cenu koju je "zacepio" Klaudio Lotito i uprava Lacija za srpskog igrača ili stvarno tako misle.

- Ne verujem da će biti transfera od 100 miliona ovog leta jer niko ne može da potroši toliko novca, čak ni mi. Imali smo velike gubitke ovde u Parizu.

Zbog svega navedenog, Leonardo kaže da će njegov klub morati da se okrene manje skupim rešenjima.

- Moraćemo da budemo kreativni, da nađemo rešenja koja nisu tako skupa. Uz nekoliko prilagođavanja, bez obzira na one koji odlaze, tim mora da ostane konkurentan - jasan je Leonardo.

Među onima koji odlaze su Tijago Silva, Edinson Kavani i Lejvin Kurzava i oni će biti slobodni agenti ovog leta. Da podsetimo, PSŽ je ovog leta na sličan način, manjim natezanjem, doveo i Maura Ikardija iz Intera za 50 miliona evra bez bonusa.

Video: Čukarički preko Tedića smanjio prednost Partizana na 4:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    15. jun 2020 | 18:00

    daju oni i vise od 100mio samo ne za njega

  • Realno

    15. jun 2020 | 15:06

    Najgore ti je kupovati igrača od italijanskih klubova, ukrajinskih i portugalskih i od Totenhema...Oni da prodaju Fiću,tipa 95. godište,bez klime itd to bi bilo 20.000€...A hoće nov Mercedes za 10 soma...Najgori trgovci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA