"Smara me više da pričam o zasluženoj tituli": Borjanov emotivni izliv pred Zvezdino poslednje kolo

Kapiten crveno-belih poručio je da su on i njegove kolege "gulile kolena" na najgorim terenima i da tri godine uzastopno dokazuju da je Zvezda najveći klub u Srbiji i Beogradu

  • 34
Milan Borjan Foto: Telegraf

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se dan nakon poraza od TSC-a, u kojem je njegov tim poražen sa 2:1. Crveno-beli su još dva kola ranije osigurali titulu, a kapiten Borjan istakao je u izjavi za Tanjug da su mu mučne teme o "nezasluženoj tituli" i istakao da ga ta tema smara, koje su sve glasnije zbog poraza od Partizana u polufinalu Kupa.

- Smara me više da pričam o zasluženoj tituli. Ovu titulu sam ja uzeo, moji saigrači, moj trener, moj klub i moji navijači. Sanjao sam kao klinac da osvajam titulu sa Zvezdom i sada ako me pitate kako se osećam, osećam se savršeno. Mi smo šampioni Srbije, a kako stoje stvari i bićemo igrali mi dobar fudbal ili ne jer mi smo Zvezda, šampioni, mi smo najbolji.

Nastavio je Borjan da priča kroz šta su on i njegovi saigrači prolazili tokom poslednjih sezona, kako su "gulili kolena na najgorim terenima".

- Tri godine zaredom osvajamo titulu, tone znoja smo prolili, gulili kolena na najgorim i najboljim terenima, bilo smo uvek tu, ginuli za Zvezdin grb i neću da pričam o nečemu drugom. To me ne dotiče. Slavimo titulu u subotu, znamo koliko vredimo, pokazali smo to na terenu. Ponosni smo na naše uspehe, na naše navijače, naš klub, sve smo to pokazali u ove tri godine i sada ponovo treba da pričam o nečemu drugo - naglašava Borjan.

On ističe da je Zvezda najveći klub u Srbiji i Beogradu i da to pokazuje iz godine u godinu i u Evropi.

- Zvezda je najveći klub na Balkanu, u Srbiji, u Beogradu ako hoćete, pokazujemo to iz godine u godinu, pokazujemo to i u Evropi. Hoće da slavimo, da uživam u snovima koje sam sanjao kao klinac, apsolutno  pričam samo o kraju prvenstva kada je sve osvojeno i sve završeno, kada nas čeka samo radost. Zvezda je šampion, a svi znamo kako se refren naše pesme „Pune tribine ludih navijača“ završava. E to vam je poruka svima - zaključio je Borjan.

Video: Gobeljića iznervirao Borjan: Šta, ajde?! Je*u nas kako stignu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Grobar

    15. jun 2020 | 17:24

    Kao sto ti je otac izdao Krajinu tako ces i ti tu Zvezdu. Pjevate li kod kuce : Kunem se pred ovom slikom da Krajinu ne dam nikom......

  • veteran

    15. jun 2020 | 16:57

    Pa bas danas izasla statistika da jeZvezdi svirano najvise penala u Evropi.Pa sta se stalno pravdate zna se sve.Nsto ste i zasluzili ali dosta toga i niste.

  • Relja

    15. jun 2020 | 16:54

    Skidajte dresove!!!!!! Osvojili smo titulu na penale to je jasna stvar. U Evropi se sramotimo primamo po 5 golova svaku utakmicu i vi se time hvalite? Pocnite vec jednom da igrate fudbal a ne balet. Hocemo srce na teren!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA