Emotivna poruka Milana Borjana: Da je Zvezda pobedila, i ja bih njemu posvetio trijumf

Golman crveno-beli se setio nedavno preminulog tasta

  • 6
Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Derbi meč 29. kola Superlige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde (2:1) bio je specifičan i po rodbinskim vezama golmana oba tima!

S jedne strane imali smo Milana Borjana, kapitena crveno-belih, dok je s druge strane bio njegov šurak Nenad Filipović koji je trijumf posvetio preminulom ocu Draganu.

Podsetimo, golman TSC-a i njegova sestra Snežana, inače Borjanova supruga, imali su porodičnu tragediju početkom aprila ove godine, te otuda i ne čudi što se i kapiten Zvezde emotivno oprostio od tasta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on

- Moj šurak Nenad Filipović, čovek koji me je upoznao sa mojom suprugom, zahvaljujući kom živim najlepšu ljubav. On je ovu pobedu TSC-a posvetio svom nedavno preminulom ocu, velikom čoveku i gospodinu Draganu Filipoviću - napisao je Borjan na Instagramu i dodao:

- Da je Zvezda pobedila, i ja bih je isto posvetio mom pokojnom tastu koji je bio poseban čovek i radovao se svakom našem uspehu i našoj pobedi. Taste, hvala ti za sve. Zauvek živis u našim srcima!!!

Podsetimo, TSC je u nedelju slavio rezultatom 2:1 golovima Varge i Lukića, dok je jedini pogodak za Zvezdu postigao Milunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA