≫ 

Misterija povrede fudbalera Partizana: Potvrđeno da ide na najtežu operaciju, a on hoda bez problema

Nikoli Lakčeviću i definitivno je potvrđena povreda prednjeg ukrštenog ligamenta kolena

  • 0
Nikola Lakčević Nikola Lakčević; Foto: MN Press

Fudbaler Partizana Nikola Lakčević dobio je loše vesti! Vezista se povredio na utakmici protiv Spartaka u Subotici. Odmah se pretpostavljalo da je u pitanju najteža povreda koja može za zadesi jednog fudbalera, kidanje ligamenta kolena, a sada je to i potvrđeno Lakčeviću nakon detaljnih medicinskih pregleda.

Podsetimo, Lakčević je u Subotici ušao u igru u 60. minutu, ali je posle 15 minuta morao da izađe sa terena zbog povrede.

Povreda prednjeg ukršenog ligamenta kolena zahteva i hiruršku intervenciju, a kao opcije za operaciju postoje specijalizovane klinike za ovu vrstu operativnih zahvata u Italiji i Nemačkoj, a ukoliko to bude problematično zbog pandemije korona virusa, postoji i opcija da se operacija izvede u Srbiji.

Nikola Lakčević Nikola Lakčević (u sreini) juče u Kraljevu na otvaranju Sportskog centra Karađorđe; Foto: Partizan.rs

Interesantno je da Lakčević uprkos povredi, ne oseća nikakav problem i normalno hoda, a u ponedeljak je bio u Kraljevu na otvaranju  sportskog centra Karađorđe u Kraljevu. Lakčević je bio i na večitom derbiju u polufinalu Kupa, kada je na kraju meča proskakutao čitav teren na jednoj nozi, pošto je imao longetu na povređenoj nozi.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA