≫ 

Novi kiks Makse i Hetafea, Liga šampiona im polako izmiče

Viljareal minimalno slavio protiv Majorke

  • 0
fudbaleri viljareala Radost igrača Viljareala; Foto: youtube/ByTheBall

Pauza zbog pandemije korona virusa u Španiji kao da je ukočila Nemanju Maksimovića i Hetafe koji su i u drugom meču od restarta Primere ostali bez trijumfa.

Osvojili su samo bod protiv Espanjola, ali ako se zna da su čak 74 minuta imali igrača više posle ranog isključenja Bernarda, jasno je da je 0:0 na kraju veliki neuspeh.

Nije u predgrađu Madrida odigran preterano zanimljivi i dopadljiv meč. Malo izglednih prilika, a i ono što su domaćini stvorili tokom utakmice golman Espanjola Dijego Lopez uspešno je ukrotio.

Vremešni čuvar mreže posebno se istakao u nadoknadi kada su domaćini imali dve izgledne prilike, ali Anhel i Kuku nisu iskoristili izgledne prilike. Hetafe je posle remija ostao na istom broju bodova kao i Sosijedad (47) koji će moći da pobedne na plus tri u borbi za četvrto mesto.

Kiks ekipe iz Madrida idealno je došao i Viljarealu koji je minimalnim trijumfom nad Majorkom od 1:0 stigao do 13. pobede, druge vezane posle restatta. Strelac odlučujućeg pogotka bio je Kolumbijac Karlos Baka u 16. minutu.

Zanimljivo da je u redovima Majorke čitav meč na poziciji levog beka odgirao Srbin Aleksandar Sedlar (28) svojevremeno najbolji fudbaler poljskog šampionata koji je prošlog leta stigao kao slobodan igrač u redove davljenika u Primeri.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA