≫ 

Kako uhvatiti Mesija? Samo ovako: Kapiten Leganesa NFL zahvatom bacio Argentinca u nevericu

Leo se našao na travi posle rvačkog poteza rivala

  • 4
lionel mesi Foto: twitter/Braulio Perez

Barselona se održala u vrhu Primere pobedom nad Leganesom od 2:0, Mesi je bio strelac gola za potvrdu trijumfa (iz penala), a tokom meča gledaoci kraj "malih ekrana" videli su jedan potez zbog kojeg su na trenutak pomislili da gledaju NFL utakmicu.

Za to je odgovoran kapiten Leganesa Unaj Bustinza koji jednostavno nije imao drugi način da zaustavi Argentinca nego da ga oberučke obuhvati oko pojasa i obori na travu.

Ovakav potez NFL bi proglasio za jedan od najboljih defanzivnih momenata, bilo je i doze elegancije u ovom rvačkom zahvatu, koji je Bustinzu umalo eliminisao sa utakmice.

Na kraju je dobro prošao, zaradio je žuti karton i pogled Argentinca pun neverice.

Primera se vizuelno poigrala sa startom fudbalera Leganesa nad Mesijem, pa je na tviter nalogu lige okačena montaža dvojice fudbalera sa kacigama.

Konačno se nastavlja i Premijer liga, a već prvog dana - derbi! Mančester Siti čeka Arsenal (21.15). Domaćin želi da sačuva drugo mesto, dok Tobdžije jure bar plasman u Ligu Evrope na kraju za njih očajne sezone. Kec je 1,38, dupla šansa X2 3,00, a GG3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Arsenal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA