Rašford oduševio Englesku humanitarnim radom, poklonio mu se i Siti: Ti si ponos Mančestera!

Sjajnu stvar je uradio napadač Junajteda

  • 0
Mančester Siti Junajted, Manchester City United Foto: Tanjug/AP

Premijer liga je i pre svog nastavka dobila svog heroja - Markusa Rašforda.

Na stranu fudbal, uostalom ne kaže se tek tako da je popularni sport najvažnija sporedna stvar na svetu, ovde su u pitanju životi dece, a Rašford je ključno doprineo da njihova muka dođe do Premijera Britanije Borisa Džonsona.

Uprkos ignorisanju, ovaj je na kraju popustio pred apelima 22-godišnjeg napadača Junajteda i odlučio da pomogne 1.3 miliona britanske dece koja žive u siromašnim porodicama. Ta deca će dobiti vaučere od 15 funti nedeljno za hranu tokom letnih praznika što će državu stajati oko 120 miliona funti - i sve to zahvaljujući inicijativi fudbalera.

Socijalno ovešćenoj zvezdi Mančester Junajteda dive se milioni, a poklonio mu se i najveći rival Mančester siti, tako što je na svoj tviter podelio "tvit" status Junajteda.

- Heroj. Nadahnuće. Jedan od nas. Tako smo ponosni na tebe, Markuse Rašforde - piše u poruci kluba sa "Old Traforda" koju se nije libio da prenese i Siti putem svojih društevnih mreža, i to uz komentar:

- Markuse Rašforde, radiš fantastičan posao i čitav Mančester činiš ponosnim - piše u statusu Građana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA