≫ 

Dekijevo otkrovenje će podići šampionski pehar na Marakani: Ovo je moj dečački san!

Andrija Radulović pozvao navijače Zvezde da u subotu isprate slavlje i poslednji meč u sezoni

  • 11
Andrija Radulović Foto: MN press

Momak koji je već na prvom meču izmamio aplauze i osmehe Zvezdinih navijača Andrija Radulović, posle osvojene titule sa omladinskom selekcijom, podići će pehar i sa prvim timom crveno-belih.

Biser Marakane, koji se nameće treneru Stankoviću, ne krije sreću i radost što će biti upisan u istoriju Zvezde kao šampion.

- Velika čast za mene. Maštao sam dok sam igrao na terenima Omladinske škole da ću jednoga dana dole, na Marakani, izaći kao šampion. Srećan sam i ponosan upravo zato jer volim Zvezdu od malih nogu i što sam dao svoj maksimum kako bih bio prvotimac.

- Subota će biti veliki dan za mene, biće pročitano moje ime – ime šampiona. Želim da se još jednom zahvalim treneru Stankoviću što me je nagradio za sve moje dobre partije u omladincima i što mi je pružio priliku da obučem dres prvog tima – naglasio je Radulović.

Momak iz Kotora ne krije da bi voleo da vidi pune tribine jer će mu se tako ispuniti još jedan dečački san.

- Kada sam ušao u igru na utakmici protiv Radnika svi su me pozdravili aplauziom. To je mnogo značilo dečaku kao što sam ja, jer je onda trema nestala. Verujem da će tako biti i u subotu. Voleo bih da vidim pune tribine, da se svi zajedno radujemo novoj tituli. Taj huk pune Marakane na proslavi titule mi je još jedan dečački san i siguran sam da će biti ostvaren. Svaki pravi zvezdaš će doći na Marakanu, a poznato je da imamo najbolje navijače na svetu.

Video: Andrija Radulović pogodio na debiju za Zvezdu

Radulović je neko ko je partijama u Omladinskoj Ligi Srbije, kao i Ligi šampiona za mlade, ostavio veoma dobar utisak kako na navijače tako i na struku.

- Znam da sam dao svoj maksimum, kao i čitava ekipa. Koliko je to bilo dovoljno govore rezultati. Međutim, neću stati, idem još jače i snažnije kako bih bio bolji. Verujem da ću doneti mngoo radosti navijačima u periodu koji je pred nama, jer mislim da mogu još više. Želim da ostavim trag u Crvenoj zvezdi, imao sam idole u igračima koji su proveli mnogo godina u klubu. Pozivam sve zvezdaše da dođu u subotu da zajedno pevamo naše pesme, srce će mi biti puno ako budem video pune tribine prilikom izlaska na teren, a verujem da će tako i biti - zaključio je Radulović.

Podsetimo, utakmica Crvene zvezde i Proletera iz Novog Sada na programu je u subotu od 19.15, a ulaz je besplatan.

Video: Sreća nikad veća! Deki ludovao na kiši, radovao se kao malo dete, pa poslao poruku loži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    18. jun 2020 | 13:02

    A zasto nekog starijeg ne brukate tim peharom, zasto brukate ovo mlado dete koje je tek pocelo da igra i kome zelim svu srecu u zivotu i uspeh u karijeri?

  • Bgd

    18. jun 2020 | 11:55

    Opet su poceli.... Hahahaha hahahaha.Otkrovenje? Hahahaha...Gvardiola place za njim kao i za onom dvojicom sto je "kupio" Siti...

  • Maks

    18. jun 2020 | 11:37

    Otkrovenje?Dao jedan gol iz penala,hahaha🎪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA