≫ 

Jović hoće u Italiju, a evo i formule po kojoj će se realizovati njegov transfer

Arsenal je ostao praznih šaka

  • 1
Luka Jović Foto: Prinstscreen/Marca

Sudbina Luke Jovića u Realu i dalje je neizvesna iako iz kluba uveravaju da trener Zinedin Zidan računa na njega u narednoj sezoni. Nova destinacija bi mogla da bude Italija.

Kako piše katlaonski Mundo Deportivo, srpski napadač želi da pređe u Milan. Spominje se da bi na San Siro došao na dvogodišnju pozajmicu, a ponovo bi igrao sa Hrvatom Antom Rebićem, nekadašnjim saigračem iz Ajntrahta.

Prema poslednjim navodima iz Italije, Milan je sreman da preuzme Jovića na dvogodišnju pozajmicu i kasnije ga otkupi za 35 miliona evra, što je upola manje od onoga koliko ga je Real platio.

Nedavno je nastavljeno špansko prvenstvo, ali do kraja sezone Jović najverovatnije neće moći da igra zbog povrede desne noge. O

Luka je u maju polomio kost u desnom stopalu, ali se uspešno oporavlja. Nedavno su objavljene fotografije kako sa devojkom Sofijom Milošević šeta gradom.

Prethodnih nedelja je Jović bio u centru pažnje zbog interesovanja raznih klubova. Pisalo se da je Milan ozbiljno zainteresovan za njega, ali se italijanski klub ohladio.

Govorilo se i da bi mogao da ode u London gde bi obukao dres Arsenala, ali konkretnih informacija nije bilo.

I Totenhem i Mančester Junajted pred nastavak Premijer lige ciljaju mesto u Ligi šampiona, s tim što su Đavoli u dosta boljoj poziciji jer imaju četiri boda više. Večeras u 21.15 u Londonu mogli bi da otpišu domaćina iz te trke - dvojka je 2,55, kec 2,75, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    19. jun 2020 | 11:25

    Blago Arsenalu 👏. Ovaj meni ni u balonu ne bi igrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA