≫ 

Pogledajte kako je Deki reagovao na pitanje da li Zvezda dovodi njegovog sina, Kangu i Kataija

Trener Zvezde za sada demantuje priče da Filip Stanković stiže na Marakanu, a pohvalno je govorio o potencijalnim pojačanjima

  • 1
Dejan Stanković, FK Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Dejan Stanković je na konferenciji za medije pred meč protiv Proletera pozvao navijače na proslavu titule i najavio spektakl, kako pre, tako i tokom i posle meča, koji je zakazan za subotu od 19.15.

Na konferenciji je Deki pričao i o potencijalnim pojačanjima, jedno od pitanja bilo je vezano za njegovog sina Filipa Stankovića, koga su dovodili u vezu sa Zvezdom.

- Filip golman ili Filip sin? Ako me pitate za Filipa Stankovića kao golmana, jedan dobar golman, hvala bogu, vidim da je potpisao za Inter četiri godine i dobro mu je u Interu što znam. A ja imam prvog golmana to je Milan Borjan, imam Vasiljevića koji će se vratiti u Crvenu zvezdu posle pozajmice. Što se tiče golmana ja sam ok. Imamo malog Katića koji se dobro pokazao kod nas, ali u tim godinama ne treba da budeš treći, treba da budeš prvi, da odeš negde da braniš. Na njega se računa, ne kao prvog golmana trenutno, već kao budućnost Zvezde.

Ne postoji šansa da Filip Stanković dođe u Zvezdu u ovom prelaznom roku?

- Ništa nije nemoguće u ovom životu, za sada rekao sam kakav je status golmana kao trener - odgovorio je Stanković.

Usledila su pitanja za pojačanja, konkretno za Gelora Kangu i Aleksandra Kataija.

- Vidim, Katai Kanga, to su fenomenalni igrači koji su dobro upamćeni od strane navijača i kluba. Za sada ne znam stvarno ništa o tome, svakim danom smo u kontaktu i imamo odličnu saradnju sa Mitom Mrkelom i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, svakodnevno radimo, ali o imenima ne mogu još, ali da pričamo i da radimo, radimo - zaključio je Stanković.

Video: Dejan Stanković se izvinjavao navijačima posle poraza od Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mungos

    19. jun 2020 | 19:17

    Sta ce im isluzeni igraci pogotovo Katai.Kanga je odlican igrac koji bi mogao da igra jednu sezonu ali ima problematican karakter zato je i prodat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA