≫ 

Oglasio se Vujadin i potvrdio da ima korona virus: Tvrdi da nije bio u kontaktu sa igračima Zvezde

Bivši fudbaler crven-belih derbi je posmatrao sa severne tribine, a posle utakmice pozdravio se sa igračima na atletskoj stazi

  • 19
Vujadin Savić Foto: MN PRess

Vujadin Savić, nekadašnji kapiten Crvene zvezde koji je pozitivan na korona virus, kao i njegova supruga Mirka Vasiljević, oglasio se i poručio da se oseća odlično.

On je prošle srede prisustvovao polufunalu Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde u Humskoj kada je navijao na severnoj tiribini i posle utakmice se grlio sa fudbalerima srpskog šampiona.

Ubrzo nakon što je objavljeno da ima korona virus, Vujadin se oglasio na svom profilu na Instagramu i rekao da posle derbija nije bio u kontaktu sa igračima Zvezde, niti da je dolazio u prostorije kluba, kao i da sa roditeljima nije bio u kontaktu.

- Želim da poručim javnosti da su mi danas stigli rezultati testa na korona virus i da sam pozitivan. Osećam se odlično i samo sam pre 4 dana imao blagu temperaturu koja je već ujutru nestala! Sada ne osećam bilo kakav problem. Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, niti da sam dolazio u prostorije kluba. Takođe, već 10-ak dana sticajem okolnosti, nisam se video ni sa roditeljima. Čim sam osetio taj jedini simptom osta sam u samoizolaciji i nisam želeo ništa da rizikujem. Dobro sam i nadam se da ću brzo ozdraviti.

Vujadin Savić, korona virus Printskrin: Instagram.com/

Iako kaže da nije bio u kontaktu sa igračima Zvezde, postoje snimci gde se jasno vidi da je Vujadin Savić sišao na atletsku stazu i pozdravljao se sa igračima crveno-belih.

Video: Pogledajte kako Vujadin Savić pozdravlja igrače Zvezde posle derbija

Pogledajte galeriju Vujadinovih fotografija sa večitog derbija:

Video: Vujadin Savić u transu navijao u kopu Delija na meču protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA