≫ 

Divčibare i Vrnjačka Banja, pa jaka provera na Marakani: Deki otkrio plan letnjih priprema Zvezde

Okupljanje je 11. jula, drugačija situacija čeka sve ekipe zbog korona virusa

  • 4
Dejan Stanković Foto: ATA Images

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio je plan priprema njegovog tima za ovo leto, po završetku sezone na izmaku u domaćem prvenstvu.

Zvezda je sezonu prekinutu na dva meseca zbog pandemije korona virusom završila kao šampion, u Kupu je ispala u polufinalu od Partizana tako da joj je do kraja ostala još samo utakmica sa Proleterom u subotu.

- Deveti i deseti jul je testiranje igrača, 11. jula je prozivka, tada imamo trening pre podne, popodne istog dana idemo na Divčibare i tamo se nastavlja dril. Dvadesetog ćemo imati prijateljsku utakmicu, time zatvaramo prvi deo priprema - opisao je Stanković.

Pauza zbog korone je ostavila traga na igračima širom cele Evrope, a zatvorila je i mnoge granice, tako da će crveno-beli sada spremati ekipu u drugačijim okolnostima.

- Potom imamo dva dana odmora, zatim ćemo najverovatnije ići u Vrnjačku Banju na osam dana, gde ćemo odigrati tri prijateljske utakmice. Sad da vam kažem protivnike ne mogu, ali blizu smo dogovora sa svim protivnicima koje imamo u glavi, blizu smo da napravimo najjaču proveru na Marakani na kraju priprema - dodao je Stanković.

Suštinski, namerava da pred početak nove sezone ima bar jednu jaku proveru.

- To su planovi. Biće domaćih, ovde na Marakani ja se nadam da neće biti domaći, gledaćemo da dovedemo stranog protivnika, da odigramo jaku utakmicu pred početak sezone - zaključio je trener Zvezde.

Video: Stanković nakon poraza u Senti: Pravimo kardinalne greške

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    19. jun 2020 | 19:10

    Počnite vi sa rekonstrukcijom tima, kako ćemo za pripreme

  • Косингас

    19. jun 2020 | 21:42

    Искрено, плашим се за Звезду с тобом на челу. Од зимус, успео си само да нас изнутра растуриш, унесеш немир међу играче. А, као тренер ништа ниси показао, напротив, у дербију си показао да ништа не знаш. Није тебе џабе Интер проценио да можеш са водиш само дечаке од 12 година.

  • fudbalski ne strucnjak

    19. jun 2020 | 18:17

    kako bi bilo da se svi testirate zbog vujadina i izolujete na 14 dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA