≫ 

Radnički za utehu pobedio TSC: Grabež dobio crveni u roku od tri minuta, pa pokrenuo potop svog tima

Jako kvalitetno prvo poluvreme

  • 0

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su TSC iz Bačke Topole sa 3:1 u meču poslednjeg, 30. kola Superlige Srbije.

Ova pobeda poslužila je kao utešna za tim iz Niša koji će uprkos trijumfu ostati van borbe za Evropu na petom mestu, dok je TSC sa sedam bodova više već obezbedio kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ako je TSC i nameravao da ide na pobedu taj plan je pokvaren brzim isključenjem Srđana Grabeža, jer je Grabež za svega tri minuta, u šestom i devetom dobio dva žuta kartona i bio isključen.

Od tog trenutka se "otvorilo" za Radnički koji je poveo u 14. minutu golom Nikole Čumića. Upravo je Čumića oborio Grabež za drugi karton, a u 14. minutu se našao gde treba.

Bojan Letić je prošao po levom krilu, centrirao za Stefana Mihajlovića, ovaj je promašio loptu koja je stigla do Čumića pred golom TSC-a.

Bio je siguran i Radnički je poveo. Samo četiri minuta kasnije Mihajlović je duplirao prednost svog tima tako što je samo otvorio stopalo posle prodora saigrača za 2:0.

Nadu Bačkoj Topoli vratio je Saša Tomanović pogotkom u 26. minutu, jakim udarcem sa dvadesetak metara, ali je sve rešeno već u prvih 45 minuta.

U finišu poluvremena Mihajlović je još jednom dobro ispratio akciju svoje ekipe, Radnički je u kontri bio neumoljiv, pa se TSC-u skupo naplatio promašaj Vladimira Silađija kada je imao odličnu situaciju pred golom Nišlija.

TSC je posle ovog poraza ostao na 59 bodova, dok Radnički, prvi ispod evropske "crte" ima 52 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Radnički u prvom poluvremenu dao tri gola TSC-u

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA