Emotivni slom igrača Dinama pred kamerama: Ligu briga za nas, ispadamo zbog njihovih s*anja

Neslavan kraj sezone po nekadašnjeg bundesligaša

  • 1

Dinamo Drezden će, kako stvari stoje, teško izbeći najgori scenario posle "restarta" sezone, pošto dva kola pre kraja šampionata u "Cvajti" ima osam bodova manje od prvog tima "iznad crte", a jedina nada je da nekako dohvati 16. poziciju koja garantuje doigravanje za ostanak u ligi. 

Ipak, borbeni moral u ekipi je na jako niskom nivou, pa su i rezultati takvi, a u klubu su ogorčeni na vođstvo lige koje krive za sve izvesniji najgori mogući epilog sezone - ispadanje u treći rang takmičenja.

Naime, problem koji igači Dinama potenciraju je što su, po naredbi lige, svi morali da se povuku u dvonedeljni karantin zbog pojave korona virus u svlačionici,, da bi po izlasku iz izolacije morali da odigraju čak sedam utakmica u samo 19 dana kako bi nadoknadili propušteno.

Dva meseca igrači nisu igrali, praktično nisu ni trenirali. Poslednji meč igrali su 31. marta, a od nastavka sezone igrali su 31. maja, 3, 6, 9, 12, 15. i 18. juna, a sledeća utakmica im je već u nedelju!

Zato se nakon poraza od Kila, kojim je Dinamo praktično izbačen u treću ligu, pred kamerama slomio njegov igrač kris Lav, koji je kroz suze, pred kamerama, besno procedio:

- Vođstvo lige briga za nas. Mi smo ti koji smo platili je*enu cenu zbog njihovih s*anja! - izjavio je mnogo gorčine u glasu Kris Lav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA