≫ 

Ivanović ranim golom pokrenuo Zenit: Plavi iz Sankt Peterburga "uništili" CSKA iz Moskve

Lep gol našeg igrača

  • 1
Branislav Ivanović, FK Zenit Printskrin: https://streamable.com

Srpski internacionalac Branislav Ivanović postigao je prvi od četiri gola svog Zenita iz Sankt Peterburga u pobedi nad CSKA iz Moskve.

Ivanović je bio strelac u drugom minutu posle uigrane akcije i kornera koji je izveo Vjačeslav Karavaev koji je odigrao dupli pas, a onda podigao loptu na peterac do Ivanovića.

Bane je glavom samo okrznuo i skrenuo taman toliko da ona pogodi malu mrežu i dalji ugao gola Igora Akinfejeva. To je bio samo uvod u potop "Armejaca" koji je do poluvremena režirao Malkolm.

Najpre u osmom minutu, kada je iskoristio katastrofalnu odbranu i karambol pred golom CSKA, a onda i u drugom minutu nadoknade kada je pucao jako sa 16 metara za 3:0.

Karpov je kao poslednji igrač odbrane CSKA u 89. minutu dobio crveni karton, pa je Zenit u nadoknadi sa igračem više samo overio trijumf pogotkom Sebastijana Drijusija sa bele tačke u 94. minutu.

Ivanović je na kraju proglašen igračem utakmice posle koje Zenit ima 53 boda na tabeli ruske Premijer lige, dok je CSKA peti sa 36 bodova.

Video: Koreografija navijača Zvezde u simbolu 31. titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    20. jun 2020 | 22:25

    Ma šta će Bane nama,bitni su rukavina i onaj splavaros sto glumi neku zvezdu kolarov?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA