≫ 

"Idemo na odmor, naporna je sezona": Fudbaler Zvezde hit izjavom nasmejao sve

Štoper Zvezde istakao da je ekipi potreban odmor pred početak sledećeg ciklusa

  • 6
Nemanja Milunović Printskrin: Youtube/ Zvezda TV

Štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović istakao je da je ova titula crveno-belih odraz kontinuiteta čitave sezone, koji je ekipa pokazivala. On je dodao da je sada cilj da se odmore i pripreme za sledeću sezonu i tri nova takmičenja.

- Da sumiramo celu sezonu, kontinuitet igara i pobeda je odraz ovde titule. Čestitao bih svim Zvezdašima i svim igračima na dugoj sezoni i posvećenosti Zvezdi.

- Dupla kruna nam je želja svima, ali i da igramo evropska takmičenja što smo navikli naše navijače. Idemo sad na odmor 15 dana da se odmorimo od fudbala, treba nam odmor, jer je naporna sezona i tri takmičenja koja igramo.  Odmorićemo 15 dana i idemo orni u nove pobede. - rekao je Milunović.

Zanimljiva izjava štopeta oko odmora s obzirom da su igrači odmarali čak tri meseca zbog korona virusa, a u pogonu su od 11 maja. tek nekih mesec dana.

Video: Stanković čuvenom pesmom Delija krunisao slavlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    21. jun 2020 | 08:53

    Pametnica Zvezdina .😂😂😂

  • bubreznjaci

    21. jun 2020 | 07:38

    sta kaze ..naporna sezona haha hahahha hahhahah sudije vam donijele titulu korona spasila ono sto bi vanm partizan uzeo kao i kup hahahha koji ste vi bubrezi

  • Dragan

    21. jun 2020 | 09:21

    Bezi na more u c.g. I od paparaca da se odmori ko covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA