Golman Partizana odgovorio Borjanu: Nije lako dobiti svaki derbi!

Iz Humske pecnuli kapitena Zvezde

  • 69
Partizan Foto: Partizan/Miroslav Todorović, Instagram/nstevanovic85

Indirektna prozivka na račun Partizana, “začinjena” psovkom na kraju stiha dobro poznate navijačke pesme koju je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan otpevao na klupskoj proslavi, nije prošla neopaženo u taboru crno-belih, koji su odlučili da uzvrate sličnom merom.

Kolega – golman iz redova Partizana Nemanja Stevanović, obratio se očito Borjanu putem društvenih mreža i na njegovu opasku da “nije lako biti drugi ili treći”, podsetio Zvezdinog kapitena na minula četiri večita derbija u kojima njegov tim nijednom nije slavio, niti je zatresao mrežu crno-belih.

- Nije lako dobiti svaki derbi – napisao je Nemanja Stevanović uz fotografiju slavlja igrača Partizana ispred južna tribine, a posle nedavno odigrane utakmice polufinala Kupa Srbije u kojoj je njegov tim četvrti put u nizu bio bolji od Crvene zvezde (1:0).

Inače, na pomenutom meču Stevanović je dobio priliku u poslednjih 20-tak minuta, pošto se povredio Vladimir Stojković i, kao i uvek kada je imao priliku da stane na gol, odlično je odradio posao.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    21. jun 2020 | 12:48

    treba pobediti i anonimuse

  • zele

    21. jun 2020 | 11:35

    Derbi ne mogu da nameste🤣. Isto kao 6-0 7-0 protiv totenhema i 5-0 i 6-0 prptiv bajerna🤣🤣

  • 🏴‍☠️

    21. jun 2020 | 11:31

    Hahaha samo neka se raduju pobedi u derbiju a mi cemo da nizemo titule i grupnu fazu lige sampiona. Komsije srecna 31, jer i onako pola vas navijalo za Zvezdu do pre koju godinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA