≫ 

Nikolić na debiju dobio prvu bitku u Rusiji, i to uz bojkot navijača!

Srpski trener uspešno počeo mandat na klupi moskovske Lokomotive, u tvrdoj utakmici domaći tim bolji od Orenbruga 1:0

  • 8
Marko Nikolić, FK Partizan, titula 2017 Foto: MN Press

Marko Nikolić pobedom je počeo mandat na klupi ruske Lokomtive, upisao je prve bodove u ruskom šampionatu "minimalcem" protiv Orenburga od 1:0 u Moskvi. 

Morao je Nikolić da se nosi sa teškim pritiskom i osporavanjima odmah po dolasku, trenutno nema ni podršku navijača koji su, pomenimo i to, ušli na stadion da okače transparent, a onda nakon 20 minuta napustili tribine.

"Pogrešnog dedu ste sklonili", pisalo je na paroli ultrasa moskovskog kluba, koji su aludirali na smenu bivšeg trenera Jurija Sjomina, isto tako ciljajući na nekog drugog "dedu" iz uprave - čiju smenu traže.

Nikolića, ipak, nije poremetila negativna atmosfera sa tribina (otvoreno 20 posto kapaciteta), vodio je svoj tim na debiju do pobede, a ključan je bio 38. minut kada je Mirančuk pogodio za 1:0, ispostaviće se i doneo pobedu upravo tim golom.

Do kraja meča nije bilo golova, ali je bukvalno bilo svega ostalog.

Već pred kraj prvog dela igre Žemaledinov je dobio crveni karton, pa je tako Lokomotiva morala sa desetoricom u nastavak meča, no nervoze je bilo i na drugoj strani, te je, srećom po Nikolića, "pocrveneo" najpre Hrvat Miškić (64. minut), a onda i Malih (84)!

Bilo je šansi na obe strane, a Lokomotiva je promašila dve najidealnije moguće. Žoao Mario je u smiraj meča pogodio prečku nakon što je obišao golmana gostiju, a Eder je u 94. minutu promašio jedanaesterac.

Uprkos svemu, piše se pobeda za Nikolića na debiju i proboj na drugo mesto, na devet bodova iza lidera Zenita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazar

    21. jun 2020 | 19:25

    Problem je tamo sto je smenjen trener koji je osvojio titulu i legenda kluba, a ne sam Nikolic, ko god bi dosao novi ispao bi nepozeljan

  • Nusknvp

    21. jun 2020 | 18:54

    Bravo celavi, vodi Lokose do lige sampione. A onda napad na titulu

  • Pfk

    21. jun 2020 | 19:06

    Ako se ko borio sa nepravdom i pobedio ceo sistem onda si to ti samo napred ćelavi sa tobom smo do titule! Grobari jug

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA