≫ 

Real "na gurku" sudija do pobede i prvog mesta, Sosijedadu poništen regularan gol

Kontroverzna pobeda Madriđana

  • 3
karim benzema Foto: Tanjug/Ap

Real Madrid naredno kolo Primere čeka na prvom mestu, u egalu sa Barselonom, ali uz bolju gol-razliku od Katalonaca, posle krajnje diskutabilne pobede nad Real Sosijedadom u San Sebastijanu rezultatom 2:1.

Madriđani su slavili golovima Serhija Ramosa u 50. minutu iz penala i Karima Benzeme u 70. minutu, dok je jedini pogodak za domaće delo Merina u 83. minutu, uz konstataciju da je Baskijcima poništen regularan gol!

Biće mnogo povika na arbitražu Havijera Estrade i njegovih pomoćnika, najviše zbog poništenog gola Januzaja na 0:1, a može im se zameriti i za to što su priznali pogodak Benzeme minut kasnije, iako je Francuz potezom na granici regularnosti umirio loptu i pogodio za vođstvo od 2:0.

Pogledajte taj momenat.

Ipak, daleko više prašine diglo se nakon što je Januzaj pogodio mrežu Kurtoe, nije bilo ničeg spornog u toj situaciji, ali su sudije videle "nepropisnu poziciju" Merina koji je navodno smetao Kurtoi prilikom intervencije.

Sami procenite da li su sudije donele ispravnu odluku. Čini se da nisu...

Biće diskusije i zbog penala koji je iznudio Vinisijus, koji je srušen pred golom Reala. Bilo je kontakta, ne može se Estradi prigovoriti za odluku da svira najstrožu kaznu toliko kao za pomenute dve situacije, ali će i ovaj detalj poslužiti teoretičatima zavere kao čvrst argument u prilog pričama o protekciji "Kraljevskog kluba".

Konačno, slomljeni sa dva gola, domaći su ipak smogli snage da uzvrate, a upravo je "krivac" za poništen gol Sosijedada Merino bio strelac, iz besa je smesti loptu pod prečku Kurtoe, samo za častan poraz na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA