≫ 

Anćeloti optužen za utaju poreza u Španiji

Kako navodi Independent, italijanski trener je izvršio utaju poreza u iznosu od jednog miliona, kada je bio trener Real Madrida, u sezoni 2014/15.

  • 0
karlo anćeloti Foto: Tanjug/Ap

Kako se navodi iz madridskog tužilaštva, italijanski stručnjak Karlo Anćeloti je "izbegavao da plati svoje porezne obaveze". 

Iskusni trener (61) je na klupi madridskog kluba nasledio Žozea Murinja 2013. godine.

Sa "kraljevskim klubom" osvojio je titule Lige šampiona, Kupa Kralja, svetskog klupskog prvenstva, kao i evropski i španski Superkup.

Ančeloti je pre Reala vodio Parmu, Juventus, Milan, Čelsi i PSŽ, dok je nakon dve godine koje je proveo u Madridu, sedeo na klupi Napolija, Bajerna i od decembra prošle godine - Evertona.

Italijanski trener je jedan od mnogobrojnih slučaja iz sveta fudbala koji su optuženi za utaju poreza u Španiji. Među najpoznatijima su Ronaldo, Mesi, Di Marija, Nejmar, Ozil, Sančez, Eto, Bekam...

>>> Vest Hemu gori pod nogama, ali Totenhem juri Ligu šampiona i sa kvotom 1,70 na pobedu je favorit u londonskom derbiju. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Totenhem – Vest Hem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA