≫ 

Mesi se potukao na treningu Barse, trener morao da uleti kako bi razdvojio saigrače

Argentinac je navodno ima sukob sa Grizmanom

  • 9
Lionel Mesi, Antoan Grizman, Barselona Foto: AP/Tanjug

Napadači Barselone Lionel Mesi i Antoan Grizman navodno su se potukli na treningu kluba, a trener Kike Setijen je bio taj koji je morao da uleti da ih razdvoji!

Ovako tvrdi španski portal "Diario Gol" koji navodi da je razlog svađe nedavni momenat tokom meča sa Leganjesom, kada Mesi nije želeo da doda loptu Grizmanu koji je bio u boljoj prilici.

Grizman je bio ljut zbog toga, prigovorio mu je navodno na meču, ali mu je sve rekao na treningu zbog čega je do sukoba i došlo. Podsetimo, Argentinac je i nedavno protiv Sevilje bio nasilan na terenu.

Poznato je da Mesi nije bio za Grizmanov dolazak u Nou Kamp, kao i to da njih dvijica jedva porgovaraju. Netreperljivost Argentinca prema Francuzu videla se još od prvog dana, a svi su izgledi da će Grizman napustiti klub na leto.

I portal "AS" trvdi isto, odnosno da čelnici Barse nisu zadovoljni partijama koje je Grizman pružao otkako je za 120 miliona evra stigao iz Atletika.

Navodno žele da ga se otarase i zbog toga što ima visoka primanja, dok se klub nalazi u nešto težoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa.

>>> Barselona je ispustila prvo mesto na tabeli Primere i sada nema pravo na grešku, a kec se plaća kvotom 1,38. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Barselona – Atletik Bilbao.

Video: Ko je najplaćeniji sportista ikada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che

    23. jun 2020 | 08:27

    Barsa je dopustila da Mesi bude iznad kluba,zato posrcu godina u ligi sampiona...moraju ga prodati,previse je poleteo

  • Srpska Posavina

    23. jun 2020 | 09:22

    Kad se mali potuku treba caca da smiri.

  • Malisa

    23. jun 2020 | 14:38

    Tako ti je kad je igrac veci od kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA