≫ 

Zvezda "završila" prvo pojačanje u prelaznom roku za 250.000 evra!

Srđan Spiridonović prvi je igrač koji će pojačati redove ekipe Dejana Stankovića

  • 22
Srđan Spiridonović Printskrin: Youtube/FootPoland

Crvena zvezda je dovela prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, potvrđeno je telegrafu. U pitanju je Srđan Spiridonović, koji dolazi na Marakanu za 250.000 evra, koliko je otkupna klauzula koju je momak rođen u Beču imao u poljskom Pogonu.

Popularni "Spidi", kako zovu Spiridonovića, bio je velika želja Dejana Stankovića, na čijoj će se prozivci pojaviti 11. jula na Marakani.

Spiridonović igra na poziciji krila, odlično se služi i levom i desnom nogom, i pokriva obe bočne pozicije u napadu, a može da odigra i u samom špicu.

Omladinsku školu prošao je u Rapidu iz Beča i Austriji iz istog grada, zatim je igrao u Italiji u Vićenci i Mesini, da bi se vratio u Admiru, zatim je igrao i u Panioniosu i na kraju je završio u Pogonu iz Šćećina.

Pogledajte neke od njegovih golova u Pogonu:

Video: Zvezdan Terzić je uz tompus pratio kako Zvezda podiže pehar

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    23. jun 2020 | 11:47

    Dokle vise sa ovim poluigracima? Jirka,Spidi,Simic, itd. hahaha...Dovedite nekog igraca za LŠ ili LE,sta je ovo više?Igra nam se raspada,o derbiju necu ni da pricam,vi dovodite ove polu-amatere, koji ce da greje tribine,jer cete svatiti da ne zna nista... sad kad se setim da ste Joveljica prodali umesto Pavkova,idalje ne shvatljiv potez,isto bi ste para uzeli,a mali bi sad vredeo i igrao bi u zivotnoj formi... Zvezdo vrati se na stari kolosek, ubodi sa nekim strancem kao pre tri godine ( Donald,Le talek,Kanga) nisu oni neki veliki majstori,ali se bore. Napred Zvezdo!

  • SRB

    23. jun 2020 | 11:40

    U raspaloj poljskoj ligi igrao 23 utakmice. Imao je ukupno 3 asistencije. Jako cudan kriterijum za odabir igraca, verovatno zato i imamo ekipu koja protiv malo jace ekipe za 90 minuta ne moze da sutne na gol.

  • Delija

    23. jun 2020 | 11:20

    Mogu zamislit kakav je igrac, kad pola videa pokazuje kako proslavlja tudje golove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA