≫ 

Dekijev novi adut je kik boks fanatik: Crveno-beli dobili žestokog fajtera za napad na Ligu šampiona

Spiridonović, osim fudbala, praktikuje i borilačke sportove

  • 11

Zvezda je u Srđanu Spiridonoviću dobila solidan dodatak za narednu sezonu, vreme će pokazati da li je ovog puta sportski sektor pogodio sa pojačanjem, a dok ne krenu utakmice, vidimo da je momak rođen pre 26 godina u Beču, ozbiljno zagrejan i za borilačke sportove.

U njemu čuči pravi ratnik i udarač, sudeći po klipovima koje malo po malo "kači" na svom instagramu.

Spiridonović je očito veliki zaljubljenik u kik-boks koji često praktikuje, i po onome što možemo videti, momak je u ozbiljnom treningu. Brzi i snažni udarci rukama, potom nogama, na kraju ubitačna završnica.

Sve "školski" radi Spiridonović u sparingu, pa je jasno da borbeni duh neće manjkati kod krilnog igrača na treninzima i mečevima pod palicom Dejana Stankovića.

Pogledajte neke njegove treninge u ringu i sali koji su ga, moguće, takođe preporučili čelnicima crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad357

    23. jun 2020 | 18:08

    Ja ne znam sta je ovde cudno sto se covek pored fudbala bavi i kik boksom? A cime se bavio i bavi se jos Zlatan Ibrahimovic ? Pola ovde nema blage veze ali da se pljuje neko za to su uvek neki spremni !!!

  • Vlade

    23. jun 2020 | 18:15

    Licno poznajem Spiridona gledam sve njegove utakmice i drago mi je sto je presao u moju Zvezdu iako smo se cesto svadjali zbog nje. Hocu reci da je on bio i sad je neutralac mada je vise naginjao crno beloj strani Topciderskog brda. Jedno vreme se pricalo da ga gledaju ljudi iz Partizana i znam da je bio u transu. Sta se posle desilo i zasto transfer nije zavrsen to ni on ne zna. U svakom slucaju Zvezda ce dobiti pravog igraca ali ga moraju sacekati da se adaptira na drugi stil igre na drugi mentalitet nove zahteve novog trenera i td.

  • Buljko

    23. jun 2020 | 19:28

    Uzeli smo preko 50 miliona evra u dve sezone a kupujemo igrače iz donjeg doma Poljske lige?!Pa,čoveče,koga oni više za..bavaju,kakav Spiridonović,pa mi smo trebali da kupujemo ozbiljne strance ili domaće igrače na ceni,Čumić iz Niša im ode u Olimpijakos,za Tedića iz Čuke kaže nemaju para,Birmančevića isto....pa to su igrači za Zvezdu,što bi ih tražio po Poljskoj ligi čoveče,nego je pitanje svih pitanja:Gde su pareeeeee,zašto zvezda posle toliko finansijskih priliva nema love za ozbiljne igrače nego kupuje poluigrače kao u vreme Lukića,Toplice Spasojevića,Dan Tane.....?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA