Aguero oštetio koleno protiv Barnlija, loše vesti za Mančester Siti

Nije precizirao šta je tačno oštećeno, da li patela, ligamenti, meniskus ili nešto četvrto

  • 1
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero kaže da su pregledima i analizama utvrđeno da je oštetio koleno, praktično tek što je zakoračio na teren.

Argentinac je loše vesti podelio putem društvenih mreža, a povredu je doživeo na meču protiv Barnlija i već tada je menadžer Pep Gvardiola rekao da ne izgleda dobro.

Kun je izmenjen pred poluvreme jer je osetio bol u kolenu, a njegov izostanak nije predstavljao problem Građanima koji su na kraju slavili 5:0.

- Skeniranje koje sam uradio jutros potvrdilo je da sam oštetio levo koleno. Šteta je, ali sam dobro raspoložen i fokusiran da se vratim što je pre moguće - rekao je Aguero.

Taj meč je Agueru bio prvi gde je bio starter od povratka sezone u Premijer ligi koja je od marta bila prekinuta zbog pandemije korona virusa.

Čudno ili ne, povreda koja nije konkretizovana, desila se Agueru koji je nedavno bio glasan kao jedan od igrača koji su bili protiv povratka na teren dok se potpuno ne ukroti korona virus.

Video: Dejan Osmanović o nadimcima Kalea i Tatko na fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA