≫ 

Trojica fudbalera Pari Sen Žermena bila zaražena, utvrđen im COVID-19 tek pošto su ga preležali

Nosilac virusa COVID-19 bio je i jedan član stručnog štaba

  • 0
FK PSŽ, FK Pari Sen Žermen

Foto:AP/Tanjug

Trojica igrača Pari Sen Žermena i jedna član stručnog štaba Parižana bili su nosioci korona virusa, u međuvremenu su ozdravili, i slobodni su da nastave sa treninzima, saopštio je prvak Francuske.

Prisustvo antitela na virus COVID-19 utvrđeno je kod pomenute četvorke nakon obavezne kontrole PCR testom na poslednjem okupljanju ekipe pred trening. Četvorica pomenutih, čiji identitet nije obelodanjen, nisu više nosioci zaraze te su nastavili normalan rad sa ostatkom tima.

Fudbaleri Pari Sen Žermena donedavno su bili u izolaciji, tada je četvorka zaraženih imala tek lake simptome koji su u međuvremenu nestali, pa su dobili "zeleno svetlo" za povratak aktivnostima nakon provera u klubu.

- Zaraženi članovi našeg tima tokom izolacije nisu bili u kontaktu jedni sa drugim - rečeno je iz kluba uz potvrdu da nisu više nisu nosioci zaraze.

Iako je francusko prvenstvo okončano, pred Parižaniam je serija utkmica, i to oba domaća kup finala, i naravno završni turnir Lige šampiona u Lisabonu, koji je na programu u avgustu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA