≫ 

Ne mogu na meč, mogu na trening! Petsto ultrasa Lacija bakljama i pesmom bodrilo tim pred Atalantu

Dočekali su klupski autobus kao da su osvojili Ligu šampiona

  • 0
Ultrasi Lacija prate igrače / Foto: Printscreen Twitter

Rim se nada Skudetu posle duge suše! Nebesko-plavi imaju šanse da osvoje titulu i na to usmeravaju sve snage do kraja sezone u Seriji A.

Grupa navijača Lacija je došla u njegov trening centar da bi pogurala fudbalere ka pobedi na meču protiv Atalante. Ako već ne mogu da dođu na utakmice, mogu da dođu na trening!

Pravila borbe protiv korona virusa u Italiji zabranjuju da navijači dolaze na stadione, pa ultrasi Lacija ne mogu na put u Bergamo. Umesto toga su posetili Formelo i doneli sa sobom baklje, zastave i pesme iz svog repertoara.

Lacio je pre ponedeljka kaskao za Juventusom samo bod na tabeli, u međuvremenu je Stara dama uz neke kontroverze pobedila Bolonju sa 2:0, pa Rimljani imaju imperativ pobede u sredu uveče.

Meč je posebno bitan jer bodovi znače i Atalanti, pošto je tim iz Bergama na četvrtom mestu i hoće da pobegne Romi kako bi se učvrstila na poziciji koja vodi u Ligu šampiona.

Zbog toga nema sumnje da će Sergej Milinković Savić i njegovi saigrači u sredu od 21.45 imati vrlo teško gostovanje i veoma veliko iskušenje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Dejan Osmanović: Grobar sam, a Partizanu sam dao prvi gol na debiju u Hajduku

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA