≫ 

Pavkovu operisano lice i pušten je kući: Poznato je koliko bi mogao da pauzira špic Zvezde

Sledi mu pauza, pa kontrola

  • 3
MILAN PAVKOV Foto: MN Press

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov operisan je posle povrede oka koju je zadobio u meču 30. kola Superlige Srbije na meču sa Proleterom.

Kako javljaju iz Ljutice Bogdana, on je pušten na kućno lečenje sa klinike za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Kod kuće će provesti nedelju dana, posle čega sledi kontrola i onda eventualni povratak na teren, odnosno trenažni proces, pošto je sezona crveno-belih gotova.

Klub je obećao da će mu, prvom prilikom kada Zvezda bude igrala na Marakani, uručiti medalju namenjenu prvaku Srbije budući da je Pavkov propustio ceremoniju posle meča sa Proleterom.

- Želimo brz i uspešan oporavak Milanu Pavkovu, pa da se ponovo radujemo njegovim golovima - poručili su sa stadiona "Rajko Mitić".

Video: Dejan Osmanović: Da je 1990-ih bilo Jutjuba, moji golovi bi trajali sat vremena

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    24. jun 2020 | 10:02

    Ma Pavkov vise nije za Zvezdu bas lose igra. Vukanovic Boaci i Tomane se trude bar da trce i udju u sansu a ovaj bas nista...

  • 1992.

    24. jun 2020 | 11:14

    Valjda će sad biti lepši!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA