≫ 

Deki nema koronu, ali ima poruku za Đokovića: Nole, brate, uz tebe sam dok te provlače kroz blato!

Pokazaće im kada se vrati na teren, kaže Stanković

  • 3
Novak Đoković

Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković jedna je od poznatih ličnosti koji bi takodje mogao da ima pozitivan test na COVID-19 s obzirom na činjenicu da u svom timu ima nekoliko zaraženih fudbalera i da je nedavno prisustvovao otvaranju teniskog turnira "Adria Tour". Ipak, okolnosti su sasvim drugačije.

- Nemam koronu. Testirao sam se u Beogradu pre par dana i sve je u redu. Mene je preskočila. Test mi je negativan - kaže Stanković.

Proslavljeni srpki as poslednjih dana prati svetska i domaća dešavanja na temu COVID-19 i odmah u prvi plan ističe medijsku pažnju koja je njemu najviše zasmetala.

- Vidim poslednjih dana da se podigla velika prašina oko mog prijatelja, brata, Novaka Djokovića i činjenice da se na njegovom "Adria Touru" pojavio virus COVID-19. Pre svega hoću da i ovim putem svima koji su pozitivni poželim uspešan oporavak i da sve prodje bez komplikacija. Siguran sam da će svi iz ovoga izaći bez većih teskoba.

Šef struke Zvezde ističe da mu smeta negativna energija koja je poslednjih dana usmerena na najboljeg tenisera sveta.

- Kao da su svi zaboravili ko je i kakav je čovek i humanista Novak Đoković. Koliko iza sebe ima dobrih dela, humanitarnih aktivnosti i velike empatije. Na stranu sada kakav je teniser, a najbolji je ikada. Hajde da samo malo zastanemo u ovom uvredljivom kritikovanju i razmislimo da govorimo o čoveku koji više misli na druge nego na sebe, i to radi već decenijama. I turnir je organizovao iz humanih razloga.

Adria tour, Novak Đoković - Aleksandar Zverev

Foto: Marko Jovanović

- Kako bi pomogao teniserima koji svih ovih meseci nemaju takmičarske mečeve i nemaju mogućnost da zarade . Sam je rekao da je loše procenio, podigao je ruku, priznao, zašto se sada veliki broj ljudi i medija utrkuje u "provlačenju koz blato" - dodao je Stanković.

Zbog svega navedenog Stanković kaže da je stao uz srpskog igrača...

- E, zato ja želim da kažem: Nole uz tebe sam, sliku o tebi ne može da promeni jedna pogrešna procena jer na drugom delu vage je hiljade pluseva i tone ljudskosti. Za mene lično je uvek bio prijatelj koji je tu kad mi treba, mojim sugrađanima u Italiji je baš tokom Korone pomogao nemerljivo, o pomoći Srbiji i radu njegov Fondacije neću ni da pričam. Deca imaju osmeh zbog njega i neće ga pokvariti potreba pojedinaca da sada iskoriste situaciju i Novaka predstave kao neodgovornog i sebičnog. Nikada to nije bio, niti će - objasnio je trener crveno-belih.

Stanković za kraj ističe da je za njega situacija jasna.

- Mnogo je više nas koji cenimo Novaka i znamo da se više od svih nervira što je do svega ovoga došlo, nego onih koji ovu situaciju koriste kako bi ga spustili sa pijedestala. Moraće, moj brat, da opet na terenu pokaže gde je i ko je. Siguran sam da će to i uraditi čim se nastavi teniska sezona.

Video: Lola i Nole napravili šou na terenima na Dorćolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    24. jun 2020 | 16:36

    Da li neko normalan dovodi u pitanje bilo sta sto se tice Novaka. On je za mene mega car covek koji nema ni jednu mrlju coveka koga ne treba braniti covek koj svojim delima zapusi usta svim dusebriznicima na celom svetu to je covek koji je pre svega vrhunski covek pa onda jedan od najbolji sportista na svetu. I sada mi njega branimo od koga ko se usudjuje njega napasti taj nema morala nema kriterijume u zivotu nema postovanja nema mozga pre svega. Nole ti si mega car u mojim ocima veci covek nego sto si bio pre dva meseca.

  • Sasa

    24. jun 2020 | 16:44

    GOSPODINE NOVAČE DJOKOVIĆU, nažalost u zemlji Srbiji,koju uprkos svemu, NEIZMERNO I ISKRENO, onako kako samo deca umeju,VOLITE, SVE JE OPROSTIVO SEM LIČNOG USPEHA I SREĆE! ZATO VAS MOLIM, kao čovek i roditelh koji se ceo život trudi( necu reci Muči) da svojoj porosici obezbedi osnovne uslove za život u ovoj NAPAĆENOJ državi,... OPROSTITE IM NJIHOVU ZLOBU,ZAVIST,LJUBOMORU, I NASTAVITE I DALJE,čak i još jače, DA POMAZETE I VELICATE VAS NAPAĆENI NAROD KOJI JE UVEK I UVEK ĆE BITI UZ VAS I VASU PORODICU!!!ZDRAVI SREĆNI I VESELI BILI VI I VASA PORODICA.🙏🙋

  • ?

    24. jun 2020 | 22:15

    Dalje mogice da blate naseg Novaka! Kad pomislite nesto ruzno o njemu bolje pomislite sta je sve taj covek uradio za ovu zemlju! Ako ne znate procitajte malo, procitajte o Gracanici, medicinskoj pomoci i o mnogo cemu jos! Nadjite jos jednog coveka koji je makar jedan deo toga uradio za nasu zemlju! Nema ga!!!!! On je kriv! Za sta????u celom svetu hara virus i on je kriv???? Novak je kriv sto smo mi nedisciplinovani i ne pridrzavamo se preporuka struke! On je kriv sto smo kao gamad pustena sa lanca!!!! Ajde ne ...... vise i pustite coveka na miru!!!!!!! NOLE CAR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA