≫ 

Jovan Šurbatović u bolnici zbog korona virusa

Generalni sekretar FSS-a čeka rezultate testiranja

  • 0
Slaviša Kokeza, Marko Pantelić, Jovan Šurbatović Posle Pantelića i Kokeze i Šurbatović (desno) se zarazio; Foto: FSS

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović nalazi se u bolnici zbog sumnje da je zaražen korona virusom.

Posle predsednika Slaviše Kokeze i potpredsednika Marka Pantelića, koji su imali ovaj virus u martu, sada je zaražen i generalni sekretar FSS-a, što je potvrđeno Telegrafu iz poverljivih izvora.

Prema našim saznanjima, Šurbatoviću posle dva testiranja nije potvrđena korona, već je zbog kliničke slike i simptoma koje ima, a koji odgovaraju Covid-u 19, iz predostrožnosti primljen na Infektivnu kliniku.

Dva puta su mu rađeni testovi, u petak i u nedelju, i oba puta su bili negativni. S obzirom na to da generalni sekretar FSS-a ima blagu temperaturu, kašalj i slabost, hospitalizovan je da ne bi bolest uznapredovala, preventive radi, kaže naš izvor blizak Šurbatoviću.

Isti izvor navodi i da se Šurbatović dobro oseća i da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Korona virus je sve više prisutan u srpskom sportu poslednjih dana, a među najzvučnijim imenima koja su inficirana su teniser Novak Đoković i košarkaš Nikola Jokić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA