≫ 

Pavlović priznao krivicu i da je imao problem sa zdravljem, portparolka objašnjavala da nije korona

Štoper crno-belih utučen priznao krivicu za poraz svoje ekipe

  • 4

Strahinja Pavlović bio je utučen posle finala Kupa koje je Partizan izgubio od Vojvodine u penal drami posle najbolje utakmice sezone u srpskom fudbalu. Pavlović je slabim reakcijama pomogao Vojvodini da dođe do vođstva od 2:0, ali je evrogolom u 96. minutu uspeo da se iskupi kada je makazicama savladao Rockova i uveo meč u produžetak.

Pošto nakon dodatnih 30 minuta nije bilo golova, sve je rešeno u penal drami, u kojoj su veću koncentraciju imali igrači Vojvodine.

- Uspeo sam da postignem gol, da nadoknadim ova dva gola koji su bili moja krivica. Nisam bio onakav kakav sam bio do sada. Imao sam malih problema sa zdravljem pre utakmice, uspeo sam to da saniram, izašao na teren, ali izgleda da nisam bio 100 odsto spreman i to je koštalo ekipu. Uspeo sam na kraju da nadoknadim te moje greške golom, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Poslednja utakmica bez trofeja, ne znam šta bih više rekao - poručio je utučeni Pavlović, koji se ovog leta seli u Monako, u koji prelazi za 13 miliona evra.

Usledilo je još pitanja za Pavlovića, kako šanse nisu iskorišćene.

- Jeste bilo ih je, ali danas, kao i na mnogim utakmicama ove sezone lopta nije htela da uđe.

Portparolka Partizana Biljana Obraodović konstatovala je tokom intervjua da je Pavlović u utorak bio bez majice i da ljudi ne pomisle da je u pitanju virus COVID-19.

- Nije reč o tome, promena vremana, ali da ne tražim alibi. Nisam danas bio onakav kakav je trebalo da budem i mislim da je to koštalo ekipu - zaključio je Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    24. jun 2020 | 23:07

    Realno i casno Vojvodina je bila bolja. Kao navijac Partizana, sve cestitke Lalatovicu sta je sve pre ziveo od navijac?! Pobeda je cista kao suza!!!

  • Filip

    25. jun 2020 | 05:39

    Nije korona nego isijas

  • Korona moment

    25. jun 2020 | 00:10

    I sad ce biti i ovaj pozitivan,a driblali su ga da nema dalje a on ipak kosta.Vojvodina pokazala sta je srce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA