≫ 

Drinčić krenuo da kaže "njihovi navijači", pa se ispravio: Nije bilo lako pred Grobarima

Jedan od najiskusnijih igrača Vojvodine

  • 4
FK Vojvodina - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Nikola Drinčić je u finalu Kupa bio "motor" Vojvodine na sredini terena. Posle meča istakao je da je presrećan, ali da je ovo bilo posebno teško finale.

- Svako finale koje sam igrao bilo je teško, ali ovo je na neki poseban način. Pre tri godine sam ispao od Partizana u 96. minutu, sad u finalu primamo gol na kraju, međutim, Bog nas je nagradio za sav trud i želju. U ovom trenutku sam jako srećan i imam mnogo emocija - rekao je Drinčić posle meča.

On tvrdi da je mislio da će ekipa privesti meč kraju lakše, ali da pred Grobarima nije bilo lako. U jednom momentu je delovalo da je krenuo da kaže "pred njihovim navijačima", ali se onda zaustavio i rekao da nije bilo lako igrati pred Grobarima, jer navijača Vojvodine nije bilo.

- Znali smo da će biti tvrda utakmica i dobro smo se postavili, mislio sam da ćemo dočekati do 75. - 80. minuta, međutim, primamo gol pred Grobarima koji su sjajno navijali, gde naših navijača nije bilo. Faktički smo mi sami bili, to ih je nosilo. Dali su gol posle toga. U produžetku nije bila ni jedna šansa, otišlo se u penale, mi smo bili srećniji i pobedili.

Video: Grobari izvređali svoje igrače posle finala Kupa i oterali kad su prišli tribini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA