≫ 

Strahinja Pavlović se emotivnom porukom oprostio od Partizana i obećao: Vratiću se ponovo!

Posle pet godina u crno-belom dresu, perspektivni štoper nastavlja karijeru u Monaku

  • 22

Strahinja Pavlović je odigrao svoj poslednji meč u dresu Partizana u finalu Kupa, jer ovog leta prelazi u Monako, koji je za njegove usluge platio crno-belima 13 miliona evra.

Pamtiće svoj poslednji meč po evrogolu makazicama u 96. minutu, kojim je doneo Partizanu produžetke, ali mu on ipak neće ostati u lepom sećanju zbog poraza na penale, kao i zbog dva kiksa kod oba gola Vojvodine.

I posle meča je bio utučen, priznao je da nije bio na svom nivou i da je prethodnih dana imao problema sa zdravljem i da je to uticalo na njegovu partiju.

Strahinja Pavlović, FK Partizan, Finale Kupa, Niš Strahinja Pavlović u sredini utučen uz ostale saigrače posle poraza u finalu Kupa; Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Kada su se utisci slegli nešto kasnije, Pavlović se emotivnom porukom oprostio od Partizana i navijača i najavio je da će se vratiti ponovo.

- Posle 5 prelepih godina doslo je vreme da krenem dalje. Hvala najboljim navijačima na svemu. Ostao je veliki žal zbog večerašnje utakmice... Hvala svim saigračima i stručnom štabu kao i upravi kluba. Vratiću se ponovo - poručio je popularni Kalaba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    25. jun 2020 | 07:28

    Mozda se vratis i pre nego sto odes 😂😂 Ako Degeneku treba kosmodisk tebi posle onog sinoc treba fizikalno korito!

  • Doktor

    25. jun 2020 | 08:53

    Mogao je i pojedinacno da im se zahvali. Koliko ih je dolazilo na stadion , trebalo bi mu 15 minuta.

  • 3003

    25. jun 2020 | 09:15

    “perspektivni stoper” AHAHAHAHAHAH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA