≫ 

FSS podržao Noleta: Posle ovih najtežih i najprizemnijih udaraca bićeš još jači

Savez pružio podšku najboljem teniseru sveta

  • 2
Jelena Janković, Novak Đoković, Adria Tour, Olga Danilović Foto: Nikola Tomić

Novaku Đokoviću stiže podrška sa svih strana od strane srpskih sportista i sportskih kolektiva. Uz mnoge sportiste, javila se i Crvena zvezda, a sada i Fudbalski savez Srbije.

- Kad kažeš uspeh misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića. Nekoliko godina najbolji sportista sveta, čovek čijim stazama bi mnogi hteli da koračaju, ali ne mogu. Zato Novače, glavu gore, bio si i ostao pre svega veliki čovek, a onda naša ikona.

- Fudbalski savez Srbije je samo jedna od institucija koja ne krije svoj ponos što imamo tebe, jednog od najvećih sportista svih vremena. Poznavajući tvoj karakter, znamo da ćeš posle ovih najtežih i najprizemnijih udaraca biti još jači za sve one koji bi voleli da imaju jednog Novaka. Šampione, do novih pobeda - stoji u poruci Fudbalskog saveza Srbije.

Video: Skandalozni grafiti u Splitu protiv Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasojević

    25. jun 2020 | 18:24

    Poštovani Novače i poštovana porodice Đoković,Novak je takva ljudska i sportska veličina koja je apsolutno svetionik ovovremnog Srpstva.Ti si nam Novače,ponos,uzor i onaj koji našem narodi i generalno svim ljudima predstavlja oličenje dobrote,ljudskosti,humanosti i talenta nezabilježenog na ovim prostorima i šire .Od koga da te branimo?Od ovih koji te sada napadaju? Ti si ljudina i gromada vaseljenskih razmjera! Tvoja vizija života,tvoje gospodsko ponašanje,ljudska dobrota i posvećenost onome čime se baviš je bez premca na ovim prostorima.i šire. Nijedan meč tvoj nisam odgledao .a da poneka suza nije bila u oku!Divni su snovi kada si osvajao gren slemove pobjeđujući velike rivale i nevjerovatna ushićenja ,nakon tih momenata. Tvoji roditelji,braća,tvoja poštovana supruga,tvoji Tara i Stefan,pa i svi mi smo sretni što te imamo i što si istinski uzorr za mlade naraštaje... Malo je riječi da se opišu dobra i humana djela Tebe i Tvoje poštovane porodice! Mili naš,Ti i tvoja supruģa i djeca da ste živi i zdravi!Brz oporavak! Novače ljudino bog Vas blagoslovio i Sveti Vasilije Ostroški,slaba mu i milost! Tvoji Vasojevići!

  • Sudija

    26. jun 2020 | 01:02

    A teniski ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA