≫ 

Igrači Voše došli do Grobara dok su im pevali "pola Mađar, pola ustaša": Njihov odgovor je bio surov

Čarke su se nastavile i po završetku Kupa

  • 14

Između Vojvodine i Partizana stvorilo se veliko rivalstvo. Finale Kupa u Nišu samo je bilo kulminacija svega, pa smo na utakmici imali najprizemnija vređanja, uvredljive parole Grobara na račun Nenada Lalatovića, njegov odgovor u vidu zaletanja na njih na kraju, kao i pozivku njegovog pomoćnika za navijače crno-belih.

Gledali smo i sukob igrača tokom penal serije, tako da je tenzija bila na vrhuncu svih 120 minuta igre, kao i tokom same penal serije.

Igračima Vojvodine posebno je bilo slatko na kraju da slave pehar pred tribinom navijača Partizana sa zapadne tribine, koji su ih sve vreme provocirali u Nišu.

Zato su se okupili baš na tom mestu da proslave trofej. Grobari su na to odgovorili vređanjem i kontroverznom pesmom "pola Mađar, pola Ustaša".

Igrači Vojvodine su na to odgovorili podizanjem majice na kojma je pisalo "Kup je naš", što možete videti u priloženom videu na početku teksta.

Video: Grobari izvređali svoje igrače posle finala Kupa i oterali kad su prišli tribini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirogoj

    25. jun 2020 | 18:15

    Nije to "kontroverzna pesma" već najprostačkije vređanje na nacionalnoj osnovi koje se u svakoj zemlji na svetu oštro kažnjava

  • Sik

    25. jun 2020 | 17:48

    Navijač sam Partizana, ali je ovo ne prihvatljivo. Da ne pomenem neki drugi izraz. TSC je takođe Vojvodina.....Spartak...prosto ne razumem. Čestitke Voši

  • type

    25. jun 2020 | 17:52

    RUZNO I SRAMOTA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA